arkadaşlar hepinize merhaba
yaklaşık bir hafta önce bodrumdan aldığım rr 350 daytona ma pazar günü sonunda kavuştum...)))
ön bilgi olarak şunu söylemek isterim.daha önce scooter kullanmıştım ama vitesli motor tecrübem hiç yoktu.ve motorun heybetini düşündükçe inanın kullanamamaktan çok çekiniyordum.kafamda teori vardı ama pratik sıfır.pazar günü motor geldi.ara sokakta şöyle bir tur attım sonra kendimi bacanakların evde buldum(20 km gitmişim bile)pazartesi günüde izinliydim.bütün gün gezdim turladım...hepiniz benden daha iyi biliyorsunuzdur mutlaka ama bunun keyfi başka hiçbir şey de yok...
lafın kısası benim gibi yeni başlayacak arkadaşlar için biraz cesaret vermek istedim...üstüne binince her şey çözülüyor sıkıntı yok yani:D:D:D
bu arada bodruma gidebilseydim dr.alp abime uğrayıp tanışacaktım ama kısmet olmadı...bir daha ki sefere artık...(alp abime sıcak yaklaşımı için çok teşekkür ederim)
bu siteye üye olduğumdan beri öncelikle celil abi olmak üzere bütün siz motor sevdalısı arkadaşlarıma,abilerime ve kardeşlerime çok ama çok teşekkür ederim
hepinizin emeğine ve yüreğine sağlık...
allah hepimize motor üstünde daha uzun yollar ve daha sağlıklı yıllar versin...
bu veda konuşması gibi oldu ama hiç heveslenmeyin...bu sitenin ECEL'iyim ben...kolay kolay kurtulamazsınız benden
saygılar

RR 350-E6 DAYTONA
antalya
AB Rh (+)
(20 km gitmişim bile)pazartesi günüde izinliydim.bütün gün gezdim turladım...hepiniz benden daha iyi biliyorsunuzdur mutlaka ama bunun keyfi başka hiçbir şey de yok...