Arkadaşlar telefonumda micro SDHC 8 gb hafıza kartı kullanıyorum. Ama bunu bir adaptörle bilgisayara takınca kart görünmüyor. Adaptör sağlam aynı tip başka kartı okuyor
sizce neden olabilir?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Arkadaşlar telefonumda micro SDHC 8 gb hafıza kartı kullanıyorum. Ama bunu bir adaptörle bilgisayara takınca kart görünmüyor. Adaptör sağlam aynı tip başka kartı okuyor
sizce neden olabilir?
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
istanbul
0 Rh (-)Adaptör 8gb desteklemiyor olabilir eğer eski bir adaptörse.
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)sürekli kullanıyordum bu adaptörü, şimdi yeni aldım o da aynı. adaptör sorunsuz :?
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)SD kart özerinde lock düğmesi var kapalı olabilir ozaman korumalı oluyor değilsede kartı içindeki küçük karttan ayır tekrar tak vede olmuyorsa bilgisayarından taratma vardı bağlı makinaları oraya gir şu anda iş yerindeki ingilizce olduğundan tarif edemiyorum oda olmazsa telefondan bilgisayara bluetooth ile at uzun sürer ama olur yada teli bilgisayara kablo ile bağla :mrgreen: gerçi bunları sende biliyosundur ama bazen insan takıldımı gözü bişey görmüyor![]()
DD250E-6C "FAK85"2014
Ankara
0 Rh (+)Adaptor sd kartın kendi adaptoru değilse HC olayını desteklemiyor olabilir.
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Sorunu çözdüm..
aslında bilgisayar görüyormuş ama sürücü ismi verememiş. Easeus diye bir program vardı kartı taktım sonra o programı çalıştırdım. diskleri tararken buldu ve elle isim verdim şimdi mutluyuz.
ilgilenenlere teşekkürler.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)