Geçmiş olsun.Ama bende kaldera ile aynı fikirdeyim.Küçük bir ceza verseydin iyi olurdu.Kimi sığırlar bizi o motorda bağlıyız aşağı inemeyiz sanıyor.Artık nasıl görünüyorsak onlara.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
HARLEY DAVİDSON 2006 Heritage
İzmir
A Rh (+)Geçmiş olsun.Ama bende kaldera ile aynı fikirdeyim.Küçük bir ceza verseydin iyi olurdu.Kimi sığırlar bizi o motorda bağlıyız aşağı inemeyiz sanıyor.Artık nasıl görünüyorsak onlara.
çok geçmiş olsun sana bişey olmasın da boşver motoru ...
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
Ankaraçok geçmiş olsun kardeş daha beteri olmamış allahtan
EskişehirMehmet abi, sen esas onu bırak da diğer araba maceranı anlatsana.. Analar ne yiğitler doğuruyor beAksu Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
Regal Raptor DD250-9B Çok Yakında
Kocaeli
0 Rh (+)Çok geçmiş olsun dostum...
"yenikoylu_ua" dostum sana katılıyorum...yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
_Saygılarımla...
>>__MaRaNtZz__<<
regal raptor
Türkiye
A Rh (+)o kadar yogunum ki bunu dusunmeye vaktım bıle olmadı fazla bıdahakı sefere ıı ce dersıme calışırım artık
O yolların sadece kendisine ait olduğunu zanneden insan görünümlü yaratıklara ne yapsak az hayvan dicem hayvanlara hakaret etmiş olucam ha ona vurmuşsun ha duvara ha ona anlatmışsın ha duvara o yüzden moralini bozmaya bile değmez tekrar geçmiş olsun
doğru senı daha beter yapabılırler pekı ama bu ınsanlar hep haklı gıb olup hep hatalarının bedelını bızmı odeyecegız...
Çanakkalebenimde başıma aynısı geldi dostum ama ben arabaya kafadan girdim ve amortisörlerim yamıuldu yapılacak şey iyi bir torna ustası bulup ona düzelttirmek sıfırı ile değiştirmek istemiyosan aşırı eğildiyse yapacak te şeyin sıfırını almak tekrar geçmiş olsun
2 + 2 Teker
Ankara
AB Rh (+)Geçmiş Olsun Dostum Bugün Bende Benzer Bir Olay Yaşadım Ama Benimki Tam Bir Göz Göre Göre Olayıydı.. Ankarayı bilenler Bilir Cumhurbaşkanlığının Tam Önünde Işıklı Bir Kavşak Vardır.. Ben Sola Sinyalimi Vermiş Atakule Tarafından Geliyordum.. Diplomatik Sudi Plakalı Bir Jip (Jip Demek için bin Şahit İster Resmen Bir Baraj Kamyonuydu.) Ona Kırmızı Yanmasına Rağmen Koskoca Cumhurbaşkanlığının ve O kadar Polisin Önünde Önüme Atladı Resmen Adamın Tamponun Tozunu Aldım.. Kahroluyorum Böyle Şeyleri Gördükçe.. Özellikle Cumhurbaşkanlığı Önünde Hiç Bir Türk Vatandaşının O Kadar Polisin ve Yeşil Yanan Şeritte Gelen Motorun Gözünün İçine Baka Baka Tarlada Sürermişçesine Kırmızı Işığı ihlal Ediceğini Sanmıyorum.. Polislerimize Teşekkür Ederim Bunlara Göz yumdukları için..
Herkese Sağlıklı ve Dengeli Sürüşler Dilerim..
Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)si............et canına gelmemiş ya kardeşim mala gelmiş boşver yaptırsaydın kaza
işlemi hiç değilse sigortadan alırdın bişeyler
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
İstanbulARKADAŞIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)