Plaka sacını içe bükülebilir şekilde alıştırdım yani herhangi bir yatma durumunda direk motora doğru kapanacaktır tabi 100% garanti değil ama öyle yaptım yani :D
Bi tarafıma girmesi hiç hoş olmazdı heralde![]()
Plakayı aydınlatmak için iki tane led kullanıcam ama henüz yapıcak vaktim olmadı. Stop içinde led yapmayı düşünüyorum hem güzel hem ucuz olur ama arkadaki plaka aydınlatma lambasının bağlı olduğu bir kutu var içi 5-6 tane kablo ile dolu ona nasıl bir çözüm getireceğim onu bilmiyorum, kablolarla uğraşmaktan nefret ediyorum çünkü. Birol ustanın dediğine göre arka tarafın tüm elektirik bağlantılarıymış onlarmış. Onlarada bi çözüm bulursam stop işi de hallolur bende rahatlarım... Yada yeni şeyler gelene kadar aklıma biraz dururum.... :lol:
Dedinde farkettim benim hiç öyle motorumla düzgün bir resmim yokmadasret Nickli Üyeden Alıntı
hemen çektireceğim :evil:
Bide arka tekeri genişleteceğim zaten hala orjinal tekeri var, bi yaz bi kış gördü iyice sertleşti, Metzeller 'in 155(tam hatırlıyamadım amaheralde 155 di) lik olanı uyuyormuş, Birol abi öyle dedi en azından...

Daytona 250
Ankara
B Rh (-)