Arkadaşlar ismim yusuf ankarada oturuyorum.İlk chopper motorum dd 125 e aldım daha önce scooter sürdüm.Simdilik motorumdan memnunum .Bu forumu bulduğum iyi oldu çünkü regal raptor hakkında fazla birşey bilmiyorum.Tekeriniz düz bassın.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
dd 125 e
ankara
A Rh (+)Arkadaşlar ismim yusuf ankarada oturuyorum.İlk chopper motorum dd 125 e aldım daha önce scooter sürdüm.Simdilik motorumdan memnunum .Bu forumu bulduğum iyi oldu çünkü regal raptor hakkında fazla birşey bilmiyorum.Tekeriniz düz bassın.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hoşgeldin Yusuf.. Daimi olmanı dilerim.. Lokum gibi pamuk şekeri gibi bi il temsilcisine sahipsiniz kıymetini bilin![]()
"CaRPe DieM"
mondial mr 250 destro
Ankara
A Rh (-)hoş geldinmotorunda hayirli olsun kazasız belasiz Güle güle bin

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba yusuf aramıza hoş geldin :D
yeni RR un hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin
yazışmalarımızdan anladığım kadarıyla elin anahtara,tamire yatkın bizlerde sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz![]()
simdilik mondikal 150 mcx
istanbul
0 Rh (-)foruma hoş geldin hayirli olsun kazasız belasiz Güle güle bin
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Hoşgeldiniz keyifli forumlar![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
dd 125 e
ankara
A Rh (+)Teşekkür ederim arkadaşlar.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Hoşgeldin sefalar getirdin Yusuf. Motorun hayırlı uğurlu olsun; iyi günlerde kullan.![]()
regal raptor daytona
ankara/batıkent
B Rh (+)ankaraya bir motorsever dahabak bu cok güzel , hoşgeldin aramıza kazasız belasız sürüşler dilerim
![]()
RR 250 E 9B
avrasya
A Rh (+)Merhaba Yusuf hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)