Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu
Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

l
    l
     l
     l
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Arkadaşlar bir detayı paylaşmak isterim.

Sireni çift taraflı bantla koltuk altında bir yerlere yapıştırın ama en önemlisi beyini (yani diğer kutu) mutlaka iskelet üzerine çift taraflı bantla yapıştırın.
    Ya nasıl olsa buradaki kablo kalabalığının üzerinde yer var orada dursun demeyin. Beyinde darbe sensörü var. Eğer iskelet üzerinde olursa hafif bir darbe ile bile devreye giriyor.
    Gece motorunuzu mesken eden kedilerden de korunursunuz. Bir kere o keskin sesi yediklerinde motorunuzun onlar için yatak olmadıklarını anlayacaklar.

Size marka olarak inwells'i tavsiye ederim. Carub'da bazen sorun yaşanabiliyormuş.
    http://www.hepsiburada.com/liste/sea...siklet%20alarm

Bu arada mutlaka otomatik marşı iptal edin. Montaj diyagramında hangi kablo olduğu yazıyordur. O kabloyu kesin.
    Konu Levent tarafından (09.June.2013 Saat 09:43 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı Ozn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de siparişi verdim.Önümüzdeki hafta benımde daytonamın alarmı olucak .Sol sehpada yani ayaklıkta müşir oldugunu söledi onu iptal edebiliriz sanırım?Sonra havamdan geçilmez ))
    Ozan yan ayak müşürünün fişi var sökülebiliyor kolay bir şey servise uğradığında söyle parasız hallederler

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Evet bende iptal ettim motoru ısıtmak istediğinde hep üstünde oturmak zorunda kalmıyorsun Ali usta 10 dakida hallediyor büyük insan

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Birde bu lambayı sipariş verdim bakıcam duruma göre öne yada arkaya bağlıyabilirim malum akşamları benim yol çok karanlık Hastal Kemerburgaz arası sıkıntılı .
    KDV Dahil: 18,87 TL

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar Alarm başarılı bugün bağladım 10 dakikamı almadı süper alarmın bir özelliğide diğelimki kontağı açık bıraktınız adam co almış kaçıyo motoru hiiiç peşine koşmaya gerek yok pis bir gülücük ve alarm kumandasının kitleme düğmesine basıyorsun korhanın dediği gibi picuvv ve hop motor stop :mrgreen: bu keyif için 100TL de verirdim :mrgreen:

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    [quote=REALİST;135178]Birde bu lambayı sipariş verdim bakıcam duruma göre öne yada arkaya bağlıyabilirim malum akşamları benim yol çok karanlık Hastal Kemerburgaz arası sıkıntılı .
    KDV Dahil: 18,87 TL

Bu arada bu lamba geldi oldukça küçük ama süper bişi içi mavi ortasında flaş patlıyor arka stopun oraya biyere bağlatabilirsem süper olucak gece yolda farkedilir olmak isteyenlere.

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı REALİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Alarm başarılı bugün bağladım 10 dakikamı almadı süper alarmın bir özelliğide diğelimki kontağı açık bıraktınız adam co almış kaçıyo motoru hiiiç peşine koşmaya gerek yok pis bir gülücük ve alarm kumandasının kitleme düğmesine basıyorsun korhanın dediği gibi picuvv ve hop motor stop :mrgreen: bu keyif için 100TL de verirdim :mrgreen:

motoru çalan adam dumur olur :D bizim motorlara özellik olarakta birebir uyumlu bir alarm. uzaktan çalıştırma özelliği var lakin ayakta ve debriyaj pedalında olan müşür yüzünden bu özelliği kullanamıyoruz bence kullanmaya gerekte yok. hassas olması için beynin şaseye çıt çıt larla bağlamakta fayda var. kumandaları çok kaliteli kolay kolay dağılmayan birşeye benziyor.

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı korhan_751 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motoru çalan adam dumur olur :D bizim motorlara özellik olarakta birebir uyumlu bir alarm. uzaktan çalıştırma özelliği var lakin ayakta ve debriyaj pedalında olan müşür yüzünden bu özelliği kullanamıyoruz bence kullanmaya gerekte yok. hassas olması için beynin şaseye çıt çıt larla bağlamakta fayda var. kumandaları çok kaliteli kolay kolay dağılmayan birşeye benziyor.
    korhan kardeşim debriyaj müşür yok ben ayaktakini iptal ettiğimde uzaktan calıstıra biliyorum daytonadamı var sadece senin dediğin acaba. ama bencede uzaktan calıstırmaya gerek yok motor çalıştıktan sanrada marşa basmaya devam ediyor kısa bir surede olsa.

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı REALİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güle güle kullan.

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Sabah sabah çok fena gaza geldim alarm sipariş verdim.
    Daha motoru almadan masraf başladı

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)