| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E Daytona
Ankara
B Rh (+)Arkadaşlar ,Carub olan modeli taktım.Gerçekten de çok kolaydı montaj.Aynen anlatıldığı gibi soketle bitti iş.Alarmdan da çok memnun kaldım açıkcası.Ufacık darbede ötüyor ve en güzel yanı alarm uzun süre çalmıyor.Sarsıntı kesildiği anda duruyor alarm.Oynamaya devam ettiğiniz sürece dahada yükselerek devam ediyor.Yani kendi kendine çalıp rahatsız etme durumu yok.Yakınında sarsıntı gürültü olsa bile en fazla 3-4 saniye çalıp susuyor.
Bu arada benim motorda otomatik çalıştırmada aktif oldu.Burda kafamı karıştıran,2 vida ile koltuğu söken her türlü motoru çalıştırır.Bu durumda tek koruma direksiyon kilidi kalıyor değilmi?
RR DAYTONA 250cc
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Merhaba,
Carub marka alarmı ben de sipariş vermiştim, motosikletten hiç anlamam fakat dün akşam arkadaşların bahsettiği şekilde koltuğu söktükten sonra kolay bir şekilde monte ettim. Ayaklık müşürünüde iptal etmeye çalıştım, birkaç deneme yaptım fakat doğru kabloyu bulamadım....
Alarm oldukça kullanışlı, ufak sarsıntılarda 3-5 saniye çalıp susuyo, etrafı fazla rahatsız etmiyor...Ama sitedeki çocuklar şimdiden oynayıp durmaya başladılar
Ben 59 TL ye aldım, sustalı anahtarlı olanını tercih ettim, direksiyon kilidi anahtarını sustalıya takacam ve bir anahtar eksilmiş olacak...
![]()
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Sen nereden aldın. Bizim motor tamircilerinde var mi bu.
spyder250e 10 2014
bornova/İZMİR
0 Rh (+)Carub marka benim spyder a olmadı soket uyuyor ama bağlantılarda sıkıntı var sanırım artık bi ustaya gidecez![]()
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)Arkadaşlar Dandik Bişey Almayın Aküden Yer Başınıza Bela Olur![]()
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)2013 DD LER YOK Benim kinde bu soket yoktu ben bütün tesisatı yenşiden bağladım uzun iş oldu hazır soket yoktu.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)