Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Daytonaya uygun kask mont eldiven dizlik vs alacağım tavsiylerinizi bekliyorum

Herkese selam. Kısmetse 29 Haziranda yazılı sınava giriyorum sonrasında ise direksiyon eğitimleri başlayacak bu sebeple artık ufak ufak kask mont eldiven vs almaya başlayayım diyorum. Sizden bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum.

Öncelikle almaya karar verdiğim motor beyaz renk daytona 250cc. Bu motosikletin tarzına ve rengine uyumlu orta seviye ekipmanlar alacağım. Bu sebeple ilk etapta geniş ürün çeşitliliği olan mağaza tavsiyelerinizi bekliyorum. Örneğin İnternette Hudson deriyi buldum kadıköydeymiş. Acaba fiyatları uygun mudur?

Motora yaz aylarında bineceğim sıcağa hiç tahammülüm yok özellikle yüzüm ve başım su gibi terler bu sebeple vizörlü açık kask düşünüyordum hem de daytonaya yakışıyor diye ancak güvenlik açısından forumda genel olarak tavsiye edilmediği için çene açılırlara döndüm ama onlar da çok pahalı. Beğendiğim iki modelin linkini altta veriyorum biri açık biri çene açılır. Yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.hudsonderi.com/?urun-3273...erx-Beyaz.html

http://www.hudsonderi.com/?urun-2791...rk-Silver.html

Yine beyaz daytonaya uyabilecek eldiven mont yada ceket dizlik dirseklik tavsiyelerinizi mümkünse linkiyle birlikte yazarsanız sevinirim.

Son olarak ayakkabıyla ilgili bir iki şey kafama takılıyor. Normal bir ayakkabı yeterlince koruma sağlamıyor mu? illaki motor için özel ayakkabı mı alacağım. ayakkabıyı üstümdeki her giysiye uydurmam zor bu sebeple pek almak istemiyorum. Bot zaten yaz aylarında giyilmez. Ayakkabılar da çok öyle koruyucu gibi gelmedi bana. Siz neler düşünüyorsunuz. Herkese teşekkür ederim.

Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Caber Hyperx benimde çok hoşuma gitti bende almayı düşünüyorum çene kısmı çıkarılabildiği için yazın sıcaklarsan çıkarırsın. Bence beyaz alma ama motorun zaten beyaz, çok spor duruyor bu arada beyaz renk, bembeyaz olma motorun üstünde kaskı siyah alabilirsin motorun üstündeki siyah şeritle tamamlar birbirini tabi bu benim zevkim
    Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Evet çenesinin çıkabilmesi güzel ama biraz fazla spor gibi. Gerçi ben beyaz daytonayı klasik ve sporun harmanlandığı bir motor olduğu için almaya karar verdim ancak bu kask fazla spor gibi.

Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı kizil_atli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet çenesinin çıkabilmesi güzel ama biraz fazla spor gibi. Gerçi ben beyaz daytonayı klasik ve sporun harmanlandığı bir motor olduğu için almaya karar verdim ancak bu kask fazla spor gibi.
    Bence hos durur motor bana göre gerçekten beyaz olduğundan mıdır spor duruyor ihtiyaç duymazsan çanta bile takma ben siyah aldım siyah daha klasik daha sert göründü bana
    Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)