Selamlar herkese,
Lafa nerden başlasam diye düşünüyorum. Şimdi Şuan elimde RR 150 var ve işe gidip gelirken trafikte filan kullanıyorum. Motor bana yetmiyor. Daha ciğerli bir makinaya dönmek istiyorum. Motoru kredi ile aldım aylık 320 lira gibi bir taksit ödüyorum.
250cc'ye geçip daha sonra tekrar büyütmek de pek mantık işi gibi gelmiyor çünkü aldısı verdisi ve makinaya alışması derken bir kaç ay uçup gidiyor. Şuanda motorumun ederi 3500-4000 arasında. Kredi kullandığım banka benim talep etmem durumunda 4000 liraya kadar ek kredi sunabileceklerini söylediler. Temmuz ayında maaşıma ek 560 lira gibi bir vergi indirimi almaya başlıyacağım. O yüzden 10000 liraya kadar ek kredi çekip ayda 800-1000 TL gibi taksitlerle ödeyebilirim hiç zorlanmadan.
Olası seçenekler;
- RR 350 alıp 2 sezon kullanmak. Bu seçenek için 2000-3000 ek kredi almam yeterli.
- 10000 lira civarında kredi kullanıp yamaha gibi Japon markalarına dönmek,
- Elimde ki motorla devam edip sezonun bitmesi ile düşen fiyatları takip etmek ve o zaman büyütmek.
Aslında seçenekleri arttırmak mümkün ama ilk aklıma bunlar geldi. Neyse günlerdir kafa patlatmaktan başım ağrıdı ne yapacağımı bilemiyorum...

Gitti Süheyla...
İzmir
A Rh (+)