Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Hayal gücü geniş arkadaşlar

Dostlarım bi anda aklıma geldi de daytonaya bu plastik cantalardan taksak RRın kendi çantalarından nasıl olur ki la :D çok mu b.ktan olur yoksa değişik bi şeyler çıkar mı meydana bi hayal edin bakaşım :D
    Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

neyyQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ. Can Korucu
    asddas
     DD 250-E6c Daytona
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sana celil abi yardımcı olacaktır.kendi Spyderına siyaha boyayıp taktı. Daytonaya uyarmı bakmak lazım

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı neyyQ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana celil abi yardımcı olacaktır.kendi Spyderına siyaha boyayıp taktı. Daytonaya uyarmı bakmak lazım
    1 saattir bunu bekliyorum bende :D Celil abi aydınlatır bencede ama yarına kaldı :(
    Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,629
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı Bugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 saattir bunu bekliyorum bende :D Celil abi aydınlatır bencede ama yarına kaldı :(
    merhaba Buğra
    konuyu okudum farklı görüşler yazılsın diye bekledim fakat bu konu tamamen kişinin beğenisinde olduğundan pek yorum olmadı
    bence daytonada güzel durmaz çünki daytonanın kuyruk kısmı yuvarlak çantalar dışarıda kalır
    takmak istersen Daytonaya bağlantı yeri uyarmı bence uymaz ama denemek lazım

ben spyder e takdım ama çantaları çift renk boyattım nikalaj döşedim o zaman biraz güzelleşti işlemi yapmadan önce çantayı denedim güzel durmadı ama tamamıyle kişisel zevkler renkler tartışılmaz

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba Buğra
    konuyu okudum farklı görüşler yazılsın diye bekledim fakat bu konu tamamen kişinin beğenisinde olduğundan pek yorum olmadı
    bence daytonada güzel durmaz çünki daytonanın kuyruk kısmı yuvarlak çantalar dışarıda kalır
    takmak istersen Daytonaya bağlantı yeri uyarmı bence uymaz ama denemek lazım

ben spyder e takdım ama çantaları çift renk boyattım nikalaj döşedim o zaman biraz güzelleşti işlemi yapmadan önce çantayı denedim güzel durmadı ama tamamıyle kişisel zevkler renkler tartışılmaz
    Tabi ki de Celil abi herkesin zevkleri farklı ama ben hani çoğunluk ne der diye düşünmüştüm. Ve evet olduğu gibi takılması hoş olmaz işlemden geçirmek lazım meseka siyah üstüne depo ve çamurluklardaki gri şeritten çekip nikelaj işleme yapılabilir ama kuyruk kısmı için ve bağlantı için söylediklerine bi şey diyemicem abi o konularda tam bir cahilim :D

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    daytona biraz daha spor bir tasarıma sahip olduğu için kesinlikle güzel durmaz. ben spydera bile yakıştıramıyorum. ama malesef uzun yolculuklarda çanta ihtiyaç oluyor. şöyle düşünün harley davidson sportsterı o plastik veya deri çantalarla hayal edin, kötü bir görüntü

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı korhan_751 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daytona biraz daha spor bir tasarıma sahip olduğu için kesinlikle güzel durmaz. ben spydera bile yakıştıramıyorum. ama malesef uzun yolculuklarda çanta ihtiyaç oluyor. şöyle düşünün harley davidson sportsterı o plastik veya deri çantalarla hayal edin, kötü bir görüntü
    Dostum daytona düz bir deri çanta buldun mu bence enfes oluyor sert bir görüntü bile kanaıyor bi kaç aksesuarla
    http://m.youtube.com/#/watch?v=QDbZn...%3DQDbZnrnVDcE

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

olucaksada şöyle bir solo çanta harika durabilir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)