Dostlarım, abilerim motosikletlerinizi nasıl yıkıyor, temizliyorsunuz neler kullanıyorsunuz bilgilendirin bizim gibi çaylakları yanlış malzeme kullanmayalım :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
Denizli
A Rh (+)Dostlarım, abilerim motosikletlerinizi nasıl yıkıyor, temizliyorsunuz neler kullanıyorsunuz bilgilendirin bizim gibi çaylakları yanlış malzeme kullanmayalım :D
Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)bahçe sulama hortumlarının ucuna tabanca şeklinde püskürtme aleti takıp heryerini iyice ıslat, eğer çok yağlı çamurlu yerler varsa önce oraları sabunlu suyla yumuşat.
bunun için pet şişenin kapağına çivi ile delik delip içine sabunlu suyu veya camsili doldurup püskürtebilirsin.
sonra eline suyu emen bir bez alıp heryerini kurulamaya başla, değmeyen yer kalmasın sular leke bırakıyor.
kuruttuktan sonra elinde cila varsa depoya biraz cila sür yaydır ve arkasından kadife bir bezle iyice ovala, depoda kendini göreceksin.
![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
istanbul
0 Rh (-)bahçe hortumuyla sulayınca şaftı kaymasın motorun :D Her yerine su girmez mi?
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)birader sen karate kid'i izlemedin mi hiç
bahçe hortumuyla yıkamıyorsun ucuna aparat takıp çim sular gibi dağıtıyorsun.
Ayrıca motorun heryerine su girebilir, dikkat edilecek depo altındaki beyin kutusu ve akünün olduğu kısıma fazla su tutmayacaksın.
araç yıkama makineleriyle yıkarken de radyatöre su tutmayacaksın, gerisi sorun değil.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ben benzincideki köpüklü yıkamada köpük sıktırıyorum sonra uzaktan dikkatlice basınçlı su ile yıkatıyorum köpük iyi temizliyor sonra bezle güzelce kuruluyorum daha sonra yola çıkıp biraz gaz veriyorum rüzgardan aradaki sularda süzülüp kuruyor![]()
Regal Raptor Daytona 250
ANKARA
0 Rh (+)arkadaşlar sizi uyarmak istiyorum..
motorunuz sogukken yıkatın ve yıkandıktan sonra iyice kurumadan motoru calıstırıp yola cıkmayın...uzun vadede problem yaratabilir...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)