Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

mehmet ali ARI
    polis memuru
     yok
     karaman
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

yeni regalci ama korkuları var :)

slm dostlar.karamanda yaşıyoum.yaş 24...rr spyder modeline fena şekilde hasta ooldum.inşallah ilk motorum o olcak...ama kafamda tek bi soru işareti var ?? sıfır bi regalmi yoksa 10 yaşında japonmu? bu soruya cevab buldugum zaman inşallah gercekten aranıza katılacam...tavsiyelerde bulunmak isteyenler yazabilirler...
    Konu mali tarafından (12.June.2013 Saat 00:52 ) değiştirilmiştir.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin..

Ekstrem bi örnek olacak ama.. Biriyle evleneceksin diyelim. Senden on yaş büyük olmasını mı isterdin, seninle yaşıt olmasını mı :|
    "CaRPe DieM"

mehmet ali ARI
    polis memuru
     yok
     karaman
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin..

Ekstrem bi örnek olacak ama.. Biriyle evleneceksin diyelim. Senden on yaş büyük olmasını mı isterdin, seninle yaşıt olmasını mı :|
    fena bi örnek olmadı ama acaba olgunlardan(650 dragstar) mı hoşlanıyorum ki

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Merhaba Mehmet ali aramıza hoş geldin
    bu konu forumda pek çok kere tartışıldı arama butonuna yazıp ararsan konulara ulaşabilirsin
    ben yeni makinadan yanayım çünki 10 yaşında bir makinanın ne zaman ne yapacağı belli olmaz şansa kalmış ayrıca yaşlı makinanın 2 el piyasası ağırdır
    İşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

poyraz1879 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih YILDIZ
    Kamu Personeli
     Yamaha Virağo XV 535
     Çankırı
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin..

Cihan örnekleme güzeldi bence regal kendini kanıtlamış bi makina sorun olmayacağını düşünüyorum 10 yaşında bir japonu kimin nasıl kullandığını bilebiliyormusun hayır ozaman makinadan ne çıkacağı bellimi hayır herzaman için yeni yenidir arkadaş...

HannibALGan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Aktaş
    Satınalma & Muhasebe
     Gitti Süheyla...
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Bende motorumu yeni ve 0 aldım. O dönem 37. el japon, kore malı motorlar teklif edenler de oldu yada ''hacı üstüne biraz daha para koy 650 ile direk uçuşa geç diyen de'' ama vitesli motor tecrübem en azından o zamanlar yoktu ve bu yüzden 0'dan başlamak daha bi mantıklı geldi. Motoru düşürmedim, şu ana kadar da kaza yapmadım ama motorla ilgili ilk deneyimlerimi RR 150cc motorumla (benim ona verdiğim isimle) yani Süheylamla yaşadım.

Artık işe onunla gidip geliyorum ve beklentilerimi karşılamadığının farkındayım. Motoru değiştirip büyüteceğim. Kararım bu. Ancak aceleci davranmak da istemiyorum.

Sana tavsiyem ''içine sinen'' makinayı alman. Japon motorlar kolay arıza yapmazlar doğrudur. Yani bi Yamaha'n varsa yıllık periyodik bakımlarını yaparsan çok canını sıkmaz. Ama ola ki bi arızası çıkarsa çin malı motor kadar masraflı olur. RR dünyaca bilinmeye başlayan bir marka ama eninde sonunda çin malı. Bu bazı avantajları ve dezavantajları da kendisi ile getiriyor.

Uzun bir düşünme ve fikir alışverişinden sonra en uygun kararı vereceksin, buna eminim...
    Satın Alınmayacak Şey Yoktur; Yeter ki İYİ FİYAT Ver!...

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben çok araba değiştirdim şu an 0 bir arabam var ve inanır mısın o kadar kafam rahatki anlatamam sana. Önceden memnun kaldığım ikinci el arabam da oldu beni kız arkadaşımla gezerken yolda bırakıp bir ton masrafa sokan da. Ama inan sıfır bir başka oluyor dostum :D Hele benim gibi titiz biriysen ikinci el makine emin ol mideni bulandıracak çünkü alırken farkedemediğin bir çok ufak tefek şeyi kullandıkça farkedeceksin.

Sıfır al ve temiz ve titiz bir şekilde motorun kul yapısı olduğunu unutmadan itinayla kullan emin ol 3 sene sonra bile aracından o ilk günkü sıfır tadını almaya devam edeceksin ve satarken de iyi bir fiyata satacaksın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)