| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Korhan motor üstünden çıkan hortum motorun üst kapağının altında sıcaktan buharlaşan yağ buharının tahliyesi için bulunuyor eski kasalarda o hortum motorun altına boşa sarkıtılırdı yeni kasalarda filitreye giriş yapmışlar sebebini bilemiyorum![]()
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)dene bakalım :D
bence prensibi fazla kurcalamamak gerek
bu arada ben motora mondial destro nun enjeksiyon beynini takıp motoru enjeksiyonluya çevirmeyi planlıyorum şu anda 20 kuruş yakıyor enjeksiyonlu olursa 16 kuruş falan yakar...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)bir sıkıntı olmamsı gerekir ayrıca o hortumun filitreye girip içine kirli havayı vermesi hiç mantıklı değil filitreyi kirletir mantık nedir anlamadım aklıma gelen tek şey o yağ bazlı havanın emiş sisteminn oksitlenmesni engellemek hareketli mekanik yerlerin rahat çalışması falan olabiir
ufak tefek modifiyeler olabilir ama motorun kurcalanması orjinal halinin bozulması bencede doğru değil sıkıntılı sonuçlar doğurabilir![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)O hortum geçen gün benim de dikkatimi çekti, motoru çalıştırıp gaz verince hortumdan filtteye doğru basınçlı hava geliyor. Tahminimde, motora gelen havanın fazlasını tahliye ediyor, ama bunu kıyafetleri kirletmesin motoru da kirletmesin diye düşünerek filtreye verdiler sanırım, ayrıca basınçlı hava ekstra katkı oluyor filtreye. Tabi üst devirlerde yağlı bir şekilde geliyor hava.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)hop işte orada duracaksın abi , beyin dedim mi ben giriyorum devreye , destronun beyin yazılımıyla bizim motorların bein yazılımı bir değil ve bizim motorların mekanik & elektroniksel olarak enjeksiyonluya dönme ihtimali yok. marşa basarsın ya alır , ya almaz , alsa gitmez , almazsa hafif zorlanmayla marş motoru vs yiyebilirsin. aa çalıştı hadi bi gideyim dersen , şanzımanı beyin tam okuyamayacagı için motoru bitirebilirsin , beyne yazılım ve kod yazmak gerekir , öyle kolay değil yani abi.![]()
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Anıl sen yazamıyor musun bu programı? :mrgreen:
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)