Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yağ Keçesi

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Yağ Keçesi

dün ali ustaya yan kapakları almaya gittiğimde motorun çok az yağ damlattığını fark ettim. ali usta şehir dışında olduğu için yanındaki çırağı baktı. tapayı değiştirdi. yağı boşaltıp tekrar doldurdu. sonunda motorun ordan geldiğini farkettik yağın. yağ keçelerinin değişmesi gerekiyormuş. motor henüz 4500 km de.
    pazartesiye kadar ali ustayı beklicem o geldiğinde gidip değiştircem.

sizde dikkat edin arkadaşlar motoru sürekli park ettiğiniz alanda yerde bir karartı varsa motorun altını kontrol edip yağ sızdırıp sızdırmadığına bakın. farkedilmezse motor yağsızlıktan yanabilir ve büyük masraf çıkartır.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Muhtemelen vites milinin motora giriş keçesindendir :|

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motor kapağinin altından bir yerden geliyor vites tarafında

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motoru iyice yıkayıp balata spreyiyle çıkmayan lekeleri çıkartın ve kaçağın nereden olduğunu daha net gözlemleyin
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı korhan_751 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor kapağinin altından bir yerden geliyor vites tarafında
    kapaktansa oda nadiren görülen bir durum kapak contasını değiştiriyorlar düzeliyor kolay bir işlem

daytona250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaan Gülcan
    Serbest
     Regal Raptor Daytona 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    yere damlamış olan yağ koyu siyah ve püre gibimiydi yoksa koyu kahve ve sıvıya yakın bi kıvamdamıydı?

sorma nedenim, bende de oluyor yerde yağ birikintisi ama koyu we katıya yakın püre gibi, ben bunu hep zincir yağının, zincirin dönerken attığı yağın zamanla aşağıya düğşmesi olarak algıladım ve hiç kontrol ettirmedim..

neyyQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ. Can Korucu
    asddas
     DD 250-E6c Daytona
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    daytonaların da kronik sorunu bu heralde. kapak contalarını değiştirdim düzelmedi. garantisi var motorun yetkili servise götürdüm 4 aydır istanbuldan keçe gelcek. 2 gün önce emre motordan murat beyle allah ne verdiyse kapıştım hatta bunun için. dedim yağsızlıktan şanzımanı elinize vericem ondan sonra bana laf yapmayın. baktım olmucak gittim sanayiden keçeleri buldum. vaktim ollduğunda değiştiricem.

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hayatımda böyle saçma birşey görmedim. ali ustanın şehir dışından gelmesini bekleyemeyip bugün motorlanda gittim durumu anlattım. ordaki yetkili ahmet beyin bana ne demesini beğenirsiniz. ''yağ keçesi plastik bir aksam olduğu için garantiden değişmezmiş''. motorun içindeki olan bu parça ben fark etmesem motordaki bütün yağı bitirip motorun hararet yapıp yanmasını sağlıcak o zaman garantiden motoru değiştircekmisiniz dedim onada yok dedi. sakın motorunuzun garantisi var diye sevinmeyin o garanti sözde garanti arkadaşlar böyle servis anlayışı olmaz olamaz. keçeler için benden utanmadan 40 lira para istediler. inadına yaptırmadım para vermedim ali ustayı beklicem para kazanırsada ali usta kazansın bu adamlar kazanmasın. ahmet beyin yüzüne karşıda söyledim müşteri memnuniyetinden yoksunsunuz buraya gelen bir çok arkadaşımda bundan şikayetçi dedim.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    malesef servislerde bu gibi durumlarla karşılaşıyoruz bu durumunların düzelebilmesi için mutlaka emre ltd ye mail atın durumdan haberdar edin ve düzeltilmesi aşamasında ısrarcı olun birlikte hareket edersek bazı şeyleri düzeltme şansımız olur :(
    Email:info@emremotor.com

neyyQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ. Can Korucu
    asddas
     DD 250-E6c Daytona
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı korhan_751 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayatımda böyle saçma birşey görmedim. ali ustanın şehir dışından gelmesini bekleyemeyip bugün motorlanda gittim durumu anlattım. ordaki yetkili ahmet beyin bana ne demesini beğenirsiniz. ''yağ keçesi plastik bir aksam olduğu için garantiden değişmezmiş''. motorun içindeki olan bu parça ben fark etmesem motordaki bütün yağı bitirip motorun hararet yapıp yanmasını sağlıcak o zaman garantiden motoru değiştircekmisiniz dedim onada yok dedi. sakın motorunuzun garantisi var diye sevinmeyin o garanti sözde garanti arkadaşlar böyle servis anlayışı olmaz olamaz. keçeler için benden utanmadan 40 lira para istediler. inadına yaptırmadım para vermedim ali ustayı beklicem para kazanırsada ali usta kazansın bu adamlar kazanmasın. ahmet beyin yüzüne karşıda söyledim müşteri memnuniyetinden yoksunsunuz buraya gelen bir çok arkadaşımda bundan şikayetçi dedim.
    git itiraz et abi. bursa'da bir arkadaşa ücretsiz göndermişsiniz de. çünkü ben 2 küçük keçeyi garantiden aldım. yan kapağı açınca görmüşsündür ortada bir keçe daha var diğer keçelerden büyük. onu eksik göndermişler kendim satın aldım. bu nedir arkadaş garanti belgesinde motor aksamı diye geçiyor. plastik aksam hariç falan demiyor. her türlü şikayet ederim de. geri vitese atarlar.

ayrıca periyodik bakımları zamanın da yaptırdığını, yetkili servisin bunu sen söyleyene kadar farketmediğini belirt. bakım parasını sadece yağ değiştirsinler diye vermiyoruz. adam gibi kontrol etmiyosa o keçeyi de garantiden her türlü değiştirmek zorunda kardeşim.
    Konu neyyQ tarafından (21.June.2013 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)