Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yağ Keçesi

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bugün ahmet beyle nerdeyse 35 dakika tartistim agzima ne geldiyse soyledim. Adam nuh diyor peygamber demiyor. Yok plastik aksammiş garantiye girmezmis. Bende bunu garantiden degistirmezsek daha neyi garantiden degistircez dedim. Simdi celil abinin dedigi yerede mesaj attim. Ne zaman bu adamlara garanti yuzunden işimiz düşse illa maraz çıkartıp çamura yatıyolar. Servis anlayışı yok. Müşteri memnuniyetide sıfır.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı korhan_751 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün ahmet beyle nerdeyse 35 dakika tartistim agzima ne geldiyse soyledim. Adam nuh diyor peygamber demiyor. Yok plastik aksammiş garantiye girmezmis. Bende bunu garantiden degistirmezsek daha neyi garantiden degistircez dedim. Simdi celil abinin dedigi yerede mesaj attim. Ne zaman bu adamlara garanti yuzunden işimiz düşse illa maraz çıkartıp çamura yatıyolar. Servis anlayışı yok. Müşteri memnuniyetide sıfır.
    mail atın dememin en önemli sebebi bu durumların çoğunun servis yöneticilerinden kaynaklanıyor olması patronun haberi olmuyor artı patrondan kaynaklananlar dahi bizlerin talebiyle mecburen düzeltilicek

neyyQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ. Can Korucu
    asddas
     DD 250-E6c Daytona
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı korhan_751 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dediğim gibi ben keçeleri 5 kuruş vermeden garantiden temin ettim. sadece bi tane eksik gönderdiğini kendim aldım. beni örnek gösterebilirsin her türlü elimden geldiğince desteklerim. servis kayıtları var kaşeli, imzalı.

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar bugün emre motoru aradım durumu izah ettim benden bu parça için ahmet beyin para talep ettiğini söyledim emre motordan murat beye. oda bana ahmet beyin yanına gitmemi ve ordan kendisini aramamı söyledi. sonunda yağ keçesinin garantiden değişmesine karar verildi. buna rağmen hala daha benden maliyeti yarı yarıya paylaşmamız için teklif ediyor ahmet bey acayip para göz bir adam. param yok dedim değiştirdim keçeyi kurtuldum bu işten. bursadaki arkadaşın durumunuda anlatttım adam put gibi baktı bana hiç mimik yok adamda : )

keçesi ağrızalananlar sakın para vermesinler arkadaşlar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Sorunun olması gerektiği gibi garantiden çözülmesine sevindim geçmiş olsun

smith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Levent M. ER
    Sistem Mühendisi
     Regal Raptor Daytona 250
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selam arkadaslar...
    Ben bi regal yetkili satici ve yetkili serviste çalışan biri olarak kesinlikle bu problem garanti şartları dahilindedir..Keçe patlaması genelde motoru asırı sikistirmaktan olabiliyor bazı servisler sadece bunu gözönüne alıp garantiye girmez diyorlar aldanmayın.Garantiden değişir..

Saygilar

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)