Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

batuhan tatar
    ogrenci
     yok
     kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

regal raptor la uzun yol yapılırmı

arkadaslar 7 bın km lık bır yol yapıcam bu motorlarla uzun yol yapılırmı ısınma gıbı sorunlar yaratırmı ve hangı modelı onerırsınız daha cok

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Regal giderde ne şartlarda siz gidersiniz bilmem hayli yorucu olacaktır
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Kardeşim ben bir duayen değilim ama bi arkadaş yada abin olarak (nasıl kabul edersen ) ilk motorunla hadi 7000 km yol yapayım demek olmaz
    Goldwing bile olsa o kadar km çok ama çok fazla daha 4 gün önce karstan denizliye geldim 3 gün içinde 2000 km yol yaptım ama inan bana canım çıktı (kaldı ki arabam da iyidir 2010 lancer )
    Sen tutup bunun 3.5 katı yolu motorla yapmayı planlıyorsun .... Üzgünüm kardeşim ama olmaz
    Nolur yanlış anlama hevesini kırmak istemiyorum ama öyle ıssız yollardan geçeceksin ki herhangi bi kamyoncu sırf canı sıkıldı diye üzerine kıracak .... Daha neler neler
    Yol çok uzun o kadar uzun yol için gerekli malzemeyi nerde taşıyacaksın?
    İnan ki motorun uzun yolda hararet yapması başına gelecek son aksilik olur bence ama illa harareti soruyorsan merak etme motor hararet yapmayacaktır çünkü en fazla 100 km de bir en az 20 dk durma ihtiyacı hissedeceksin
    Sana tavsiyem bu düşünceden vazgeç ama karar senin hayat senin

daytona250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaan Gülcan
    Serbest
     Regal Raptor Daytona 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim ben bir duayen değilim ama bi arkadaş yada abin olarak (nasıl kabul edersen ) ilk motorunla hadi 7000 km yol yapayım demek olmaz
    Goldwing bile olsa o kadar km çok ama çok fazla daha 4 gün önce karstan denizliye geldim 3 gün içinde 2000 km yol yaptım ama inan bana canım çıktı (kaldı ki arabam da iyidir 2010 lancer )
    Sen tutup bunun 3.5 katı yolu motorla yapmayı planlıyorsun .... Üzgünüm kardeşim ama olmaz
    Nolur yanlış anlama hevesini kırmak istemiyorum ama öyle ıssız yollardan geçeceksin ki herhangi bi kamyoncu sırf canı sıkıldı diye üzerine kıracak .... Daha neler neler
    İnan ki motorun uzun yolda hararet yapması başına gelecek son aksilik olur bence ama illa harareti soruyorsan merak etme motor hararet yapmayacaktır çünkü en fazla 100 km de bir en az 20 dk durma ihtiyacı hissedeceksin
    altına imzamı atarım..aynen geçerlidir..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,654
    Beğenilmiş
    6,884
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende katılıyorum yeni sürücü için çok tehlikeli bir yolculuk olur

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    ya regal e güvenirim sonuçta motorla yol yapmak ile araba ile seyahat yapmak tartışma konusu dahi olmaz bu nedenle bir yerden bir yere araba ile gidilir motora binmek için her yere gidilir demiyormuyuz... bakımlı hiçbir motor su soğutmalı ise yolda sana öhö öhö demez ben hanımla motoru aldığım günden beri 3000 km oldu daha çok şükür bir sprun çıkartmadı... ama pat diye 7000 km zaten yapamzasın düzenli yol bakımını yaptıktan sonra sadece geriye karşılaşabileceğin sürprizler kalır... onlarda hediye paketi gibidir içinden ne çıkacağı belli olmaz...

birde merak ettim nerden nereye bu 7000 km ?

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

batuhan tatar
    ogrenci
     yok
     kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    rusya ve cevresı yada kazakıstandan baslıyıp ıstanbul

batuhan tatar
    ogrenci
     yok
     kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    guzel soyledın 2 motorla gıdıcez kamp kura kura 1 ay da gıdıp gelıcez belkıde hanı bızde farkındayız 1 haftalık felan yolculuk olmıyıcak zaten olamazda bız 1 ay lık bır yolculuk yapıcaz geze geze

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    iyi kötü çin işi Cross lar bile daha uygundur o yol için çünkü her yer asfalt değil yedek lastikler kamp malzemeleri ıvır sıvır yağ antifirz ekipmanlar mont giyecek yiyecek sığdıramazsın..

ha sığdırırsın ama 1 kereliğine bir kere dağıttınmı onları bir daha toplamak dert

teknik bilgi bilmen gerekiyor elinin yatkın olması gerekiyor lastik değiştireceksin bakım yapacaksın o bu şu derken

gerçekten çok riskli
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    uzun yol evet riskli ama arabaylada riskli. lastiğinizin paylıyacağını nerden bileceksiniz dediğiniz gibi. ama tüm bunları göz önüne alarak yola çıkarsan tedbirli olursan bence çok keyifli bir yolculuk olur. motor konusundada hiçbir sıkıntı yaşamazsın hem hava hem su soğutmalı bizim motorlar. 350 lik bir makina al yola çık. bildiğin temiz bir motor olsun hatta alabiliyorsan mümkünse sıfır al rodajını yolda yap.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)