Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı rosewood Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigortayı hallettim..sonuç alianz..kask olarak ls2 düşünmekteyim..motorun rolanti ayarı bir hayli yuksekti fazla benzin yakacağını soylediler biraz düşürdük..bu seferde gaz vermediğimde sönmeye başladı..bu rölanti azlığı cokluğu ne kadar etkiliyor yakıt tüketimini..eğer ki cok farketmiyorsa ben yuksek rolanti de kullanma taraftarıyım..sanki motorun cekişi vites aralıkları vs de düştü..
    senkron ayarı yapılsın kendine gelir o

hayırlı uğurlu olsun hep almak istemişimdir engel çıkmıştır o motor için
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

rosewood - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yusuf deniz kılıç
    memur
     kymco venox 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senkron ayarı yapılsın kendine gelir o

hayırlı uğurlu olsun hep almak istemişimdir engel çıkmıştır o motor için
    saol dostum darısı başına inşallah..senkron olayı nedir ki? motorda baya bi acemiyim de

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    saol dostum darısı başına inşallah..senkron olayı nedir ki? motorda baya bi acemiyim de

Çift Karbüratör var motorunuzda ikisininde aynı şekilde aynı anda çalışmasını sağlar hava yakıt oranını düzeltir ve fabrika verilerinde yol almanızı sağlar işinin ehli bir usta inceden çok güzel bir ayar yapar paketçi ustalarına uğramayın bile
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Çift Karbüratör var motorunuzda ikisininde aynı şekilde aynı anda çalışmasını sağlar hava yakıt oranını düzeltir ve fabrika verilerinde yol almanızı sağlar işinin ehli bir usta inceden çok güzel bir ayar yapar paketçi ustalarına uğramayın bile
    Bu motorlarda virago 250 de dahil tek diaframlı çift boğazlı bir karbüratör görev yapar sekron ayarı diye birşey yoktur ayar içinde,mevcut olan tek ayar vidasından ayarlanır.Hava ayarı basittir.Standart hava ayar prosedürüne( Hava ayar vidası sonuna kadar sıkılır 2.5 tur tekrar açılır.) göre bile gayet güzel ortalama bir ayar tutturabilirsiniz.O kadar kastırıp köstürülecek bir durumu yoktur.:mrgreen:
    Fikriniz olması açısından da linkteki videodan yararlanabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=neaBAYm8iss

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu motorlarda virago 250 de dahil tek diaframlı çift boğazlı bir karbüratör görev yapar sekron ayarı diye birşey yoktur ayar içinde,mevcut olan tek ayar vidasından ayarlanır.Hava ayarı basittir.Standart hava ayar prosedürüne( Hava ayar vidası sonuna kadar sıkılır 2.5 tur tekrar açılır.) göre bile gayet güzel ortalama bir ayar tutturabilirsiniz.O kadar kastırıp köstürülecek bir durumu yoktur.:mrgreen:
    Fikriniz olması açısından da linkteki videodan yararlanabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=neaBAYm8iss
    unutmuşum bu ayrıntıyı çift boğaz tek diafram.. çift karbüratör sanıyordum yanılttıysam kusuruma bakmayın

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    unutmuşum bu ayrıntıyı çift boğaz tek diafram.. çift karbüratör sanıyordum yanılttıysam kusuruma bakmayın
    Estağfurullah ne kusuru.Olabilir böyle şeyler her kez her motoru bilecek diye bir kaide yok.Bu motorların karbüratörü ilk bakıldığında çift gibi görünüyor fakat tek karbüratördür.Bu özelliğinden dolayı da yakıt ekonomisi sağlar (100 km de ort 3lt.benzin harcar)Genel ve mekanik olarak basit yapıdadır.bakımları inanılmaz ucuzdur.Ben 4 sene sıkıntısız kullandığımdan biliyorum.

yusuf deniz kılıç
    memur
     kymco venox 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Estağfurullah ne kusuru.Olabilir böyle şeyler her kez her motoru bilecek diye bir kaide yok.Bu motorların karbüratörü ilk bakıldığında çift gibi görünüyor fakat tek karbüratördür.Bu özelliğinden dolayı da yakıt ekonomisi sağlar (100 km de ort 3lt.benzin harcar)Genel ve mekanik olarak basit yapıdadır.bakımları inanılmaz ucuzdur.Ben 4 sene sıkıntısız kullandığımdan biliyorum.
    ilk uzun yolumu carşamba günü yapacağım 2 kişi ikimiz toplamda 150 kiloyuz..tam depo kaç litre alıyor ve sizce ortalama kaç kilometre gidebiliriz ? yolumuz 300 km..mola vermeden tamamlamamız sizce mümkün mü?(4 senelik tecrübeyi bulmuşken rahatsız etmek lazım :D

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ilk uzun yolumu carşamba günü yapacağım 2 kişi ikimiz toplamda 150 kiloyuz..tam depo kaç litre alıyor ve sizce ortalama kaç kilometre gidebiliriz ? yolumuz 300 km..mola vermeden tamamlamamız sizce mümkün mü?(4 senelik tecrübeyi bulmuşken rahatsız etmek lazım :D
    yakıta kiloya girmeyeceğim

300 km öldüm kaldım ahım şahım uzun bir mesafe değil ancak hem motorun hem sizlerin sağlığı açısından 15 dakika da olsa mola vermeniz yararınıza olacaktır molasız yolculuklar çok yorucu oluyor

ben uykusuz halimle arabayla dün sabah 6'da yola çıkıp git gel toplamda 750 km yol yaptım sadece yakıt ikmaline mola verdim ama molaları uzun tuttum biraz dinlendim hafif egzersiz yaptım eve geldiğimde uykum vardı ama vücut yorgunluğum yoktu dinç tim motosiklet kadar yormuyor araba ancak araba 68 model olup klima olmayıp içi komple deri güneşten sauna gibi olmuş sırtınız terli bir yolculuk düşünün ve direksiyonda da inanılmaz bir boşluk.. insan farkında olmadan yoldan çıkıyor kol sürekli sağ sol sağ sol arabayı yolda tutmaya çalışmaktan aklım kaydı

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    *Depo 9 lt alır.
    *Deponun son damlasına kadar 320 km yol alıyor.O yolu gidiş dönüş 20 lt benzinle rahat rahat katedersiniz.
    *2 kişi gidilecekse lastik basınçlarını arka 34 psi ön 32 psi gibi ayarlarsanız daha rahat gidersiniz.
    *Bahsettiğin yola çıktığınızda mola vermeden gidebilirsiniz fakat gittiğiniz yerde sizi motorun üzerinden kalıp şeklinde almaları gerekebilir.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Uzun yolda ister istemez mola verirsin zamanını da sizin vücudunuz belirleyecek zaten ama ortalaması 1-1.5 saatte bir mola vermektir.

yusuf deniz kılıç
    memur
     kymco venox 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    *Depo 9 lt alır.
    *Deponun son damlasına kadar 320 km yol alıyor.O yolu gidiş dönüş 20 lt benzinle rahat rahat katedersiniz.
    *2 kişi gidilecekse lastik basınçlarını arka 34 psi ön 32 psi gibi ayarlarsanız daha rahat gidersiniz.
    *Bahsettiğin yola çıktığınızda mola vermeden gidebilirsiniz fakat gittiğiniz yerde sizi motorun üzerinden kalıp şeklinde almaları gerekebilir.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    Uzun yolda ister istemez mola verirsin zamanını da sizin vücudunuz belirleyecek zaten ama ortalaması 1-1.5 saatte bir mola vermektir.
    teşekkürler 1 mola işimizi görür bu durumda hem benzin hem dinlenme malum depo kucuk benzinimiz bitip yolda kalmayalım

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)