| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Bu motorlarda virago 250 de dahil tek diaframlı çift boğazlı bir karbüratör görev yapar sekron ayarı diye birşey yoktur ayar içinde,mevcut olan tek ayar vidasından ayarlanır.Hava ayarı basittir.Standart hava ayar prosedürüne( Hava ayar vidası sonuna kadar sıkılır 2.5 tur tekrar açılır.) göre bile gayet güzel ortalama bir ayar tutturabilirsiniz.O kadar kastırıp köstürülecek bir durumu yoktur.:mrgreen:
Fikriniz olması açısından da linkteki videodan yararlanabilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=neaBAYm8iss
-
Ankara
DD350E-6C DAYTONA
A Rh (+)Estağfurullah ne kusuru.Olabilir böyle şeyler her kez her motoru bilecek diye bir kaide yok.Bu motorların karbüratörü ilk bakıldığında çift gibi görünüyor fakat tek karbüratördür.Bu özelliğinden dolayı da yakıt ekonomisi sağlar (100 km de ort 3lt.benzin harcar)Genel ve mekanik olarak basit yapıdadır.bakımları inanılmaz ucuzdur.Ben 4 sene sıkıntısız kullandığımdan biliyorum.![]()
-
Ankara
A Rh (+)yakıta kiloya girmeyeceğim
300 km öldüm kaldım ahım şahım uzun bir mesafe değil ancak hem motorun hem sizlerin sağlığı açısından 15 dakika da olsa mola vermeniz yararınıza olacaktır molasız yolculuklar çok yorucu oluyor
ben uykusuz halimle arabayla dün sabah 6'da yola çıkıp git gel toplamda 750 km yol yaptım sadece yakıt ikmaline mola verdim ama molaları uzun tuttum biraz dinlendim hafif egzersiz yaptım eve geldiğimde uykum vardı ama vücut yorgunluğum yoktu dinç tim motosiklet kadar yormuyor araba ancak araba 68 model olup klima olmayıp içi komple deri güneşten sauna gibi olmuş sırtınız terli bir yolculuk düşünün ve direksiyonda da inanılmaz bir boşluk.. insan farkında olmadan yoldan çıkıyor kol sürekli sağ sol sağ sol arabayı yolda tutmaya çalışmaktan aklım kaydı
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
DD350E-6C DAYTONA
A Rh (+)*Depo 9 lt alır.
*Deponun son damlasına kadar 320 km yol alıyor.O yolu gidiş dönüş 20 lt benzinle rahat rahat katedersiniz.
*2 kişi gidilecekse lastik basınçlarını arka 34 psi ön 32 psi gibi ayarlarsanız daha rahat gidersiniz.
*Bahsettiğin yola çıktığınızda mola vermeden gidebilirsiniz fakat gittiğiniz yerde sizi motorun üzerinden kalıp şeklinde almaları gerekebilir.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Uzun yolda ister istemez mola verirsin zamanını da sizin vücudunuz belirleyecek zaten ama ortalaması 1-1.5 saatte bir mola vermektir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)