Alıntı rosewood Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilk uzun yolumu carşamba günü yapacağım 2 kişi ikimiz toplamda 150 kiloyuz..tam depo kaç litre alıyor ve sizce ortalama kaç kilometre gidebiliriz ? yolumuz 300 km..mola vermeden tamamlamamız sizce mümkün mü?(4 senelik tecrübeyi bulmuşken rahatsız etmek lazım :D
yakıta kiloya girmeyeceğim

300 km öldüm kaldım ahım şahım uzun bir mesafe değil ancak hem motorun hem sizlerin sağlığı açısından 15 dakika da olsa mola vermeniz yararınıza olacaktır molasız yolculuklar çok yorucu oluyor

ben uykusuz halimle arabayla dün sabah 6'da yola çıkıp git gel toplamda 750 km yol yaptım sadece yakıt ikmaline mola verdim ama molaları uzun tuttum biraz dinlendim hafif egzersiz yaptım eve geldiğimde uykum vardı ama vücut yorgunluğum yoktu dinç tim motosiklet kadar yormuyor araba ancak araba 68 model olup klima olmayıp içi komple deri güneşten sauna gibi olmuş sırtınız terli bir yolculuk düşünün ve direksiyonda da inanılmaz bir boşluk.. insan farkında olmadan yoldan çıkıyor kol sürekli sağ sol sağ sol arabayı yolda tutmaya çalışmaktan aklım kaydı