Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

A.selim
    öğrenci
     dd250e-9b
     konya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Hararet lambasının hiç yandığını görmedim hocam.Bugün radyatörün suyunu boşalttım tekrar doldurdum radyotörün altı acıkken yukardan su koydugumda alttan suyu bırakıyor yanı radyatör sağlam zaten yeni yaptırdım sanayide.Daha sonra motora giren hortumdan suyu doldurdum motoru çalıştırdım içeri radyotöre suyu vermedi.Daha sonra termostatın ordaki hortumu çıkardım ve motora radyotörden su gönderen hortuma suyu doldurup üfledim üflediğimde suyu termostatın ordan attı.Motor bloğuna kaynak yaptırmıştım ama kaynak esnasında sılındır dekı su yolları kapanmamıs demekki yanı yenı sılındır almama gerek yok.Şimdi sıkıntı ya termostat yada devir daim pompasında büyük ihtimalle pompada bunu nasıl anlayabiliriz?Pompadaysa sıkıntı ne yapabilirim birde?eve dönmeden önce yedek depoyu da doldurmuştum bugün yedek depo yolda su atmaya başladı ayağım falan yandı sağa çektim duman falan çıktı baya bi su attı dışarıya.Çok karışık oldu galiba ama kusura bakmayın inş anlatabilmişimdir durumu.
    Konu herokles tarafından (27.June.2013 Saat 03:32 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)