balata spreyi temizler kurutur aşındırır yazın tavsiye etmem iyiki erken fark etmişsiniz daha büyük sıkıntıyada sebebiyet verirdi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)balata spreyi temizler kurutur aşındırır yazın tavsiye etmem iyiki erken fark etmişsiniz daha büyük sıkıntıyada sebebiyet verirdi
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
dd 250e-10 spyder
istanbul
0 Rh (+)Ve dedigim gibi 15 dk yol yaptım uzun bi yolda gitmemiştim aynı gün arka frende boşalma olmuştu pompaladım geçti ali usta buna sebep olarakta spreyi gösterdi
dd 250e-10 spyder
istanbul
0 Rh (+)Peki bu spreyin üzerinde bununla alakalı uyarı olması gerekmezmi bana saçma geldi
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Çatlamasına sebep olan aslında balata spreyi değil, herhangi bir sprey de olsa (deodorant gibi) o da çatlamasına sebep olabilirdi.
Sebebi de spreyi tenine sıktığında hava ne akadar sıcak olursa olsun üşütür. Çünkü sprey sıkıldığı yüzeyin sıcaklığını emerek anında buharlaşır bu olay o cismin içindeki ısıyı da bir miktar düşürür, bu ani sıcaklık düşüşü sebebiyle balata çatlamıştır. Yada biraz bekleyip balatanın ortam ısısına ulaşması sonrasında kullansaydın sorun olmazdı.
Buradan çıkan sonuç, balata spreyini yola çıkarken değil döndükten sonra kullanmak gereklidir.![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)geçmiş olsun faydalı bir paylaşım olmuş bu konu daha önce hiç dikkatimizi çekmemişti demekki dikkat etmemiz gerekiyormuş![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)