Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

omeryukksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yüksel
    Güvenlik
     Regal Raptor dd150 e2-f
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

şase paslandı ya böyle bişe olamaz !!!!

selam arkadaşlar.Daha motoru alalı 7 ay oldu zincir ayarı yaptığımız yer paslanmış boyası dökülmüş ne yapcam ben ya :( 8a ay da paslanırmı bu ya :( bisikletin boyası bile bundan daha iyi .ne yapıcam şimdi paslanıp dökülen yere.iyi ce açılacak boya:(

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı omeryukksel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar.Daha motoru alalı 7 ay oldu zincir ayarı yaptığımız yer paslanmış boyası dökülmüş ne yapcam ben ya :( 8a ay da paslanırmı bu ya :( bisikletin boyası bile bundan daha iyi .ne yapıcam şimdi paslanıp dökülen yere.iyi ce açılacak boya:(

ilk olarak servise götür garantiden yaptırmaya çalış eğer caz cuz yaparlarsa biraz daha diren.

olduda yapmyorlarsa.

paslı olan yeri ınce demir zımparasıyla zımparala metal olan yer çıkana kadar

sonra yapı marketlerinde satılan astar sprey boyayı zımparalanan yere uygula

şasenin aynı renginde parlak siyah sprey boya al ve astarın üzerine uygula kuruduktan sonra ikinci katı at.

daha sonrada 2. katın üzerine parlak sprey cila alıp en son katın üzerine at boyayı koruması için

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eğerki o paslanma Ayıplı mal statüsüne giriyorsa tüketici mahkemesine verirsiniz %70-80 sizin tarafınıza haklı karar çıkar

ama metal neticede hava koşulları rutübet bakım cart curt dış etkenler ayıp mal olmasını engellermi bilemiyorum
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)