Merhaba Antalyada olan var ise bana yardımcı olabilir mi Antalya içinde yedek parça nerde bulabilirim egsozunu açmak için hangi ustaya gitmeliyim ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
Antalya
A Rh (+)Merhaba Antalyada olan var ise bana yardımcı olabilir mi Antalya içinde yedek parça nerde bulabilirim egsozunu açmak için hangi ustaya gitmeliyim ?
Yok
Antalya
A Rh (+)16 yaşındayım temmuz 28 doğum günüm :D 29 unda kursa gideceğim , 1.85 boy 90 kiloyum daha önce hiç motor sürmedim ancak mobilet tarzı sürmüştümybr scooter tarzı sevmiyorum chopper aşığıyım 17 yaşındayımda görsen 23 - 24 zannedersin :D yaşıtlarım gibi hızlı gideyim surdan geçeyim makas atayım gibi düşüncelerim yok sadece güzel ve ilgi çeken bir motorum olsun isterim Antalyalıyım Kızılarıkta oturuyorum
![]()
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Hoşgeldin üyeler bölümünde kendini biraz tanıtır mısın. Parça konusunda en kolayı internet üzerinden almaktır.![]()
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
regal raptor daytona 250
antalya
A Rh (+)[QUOTE=NoWomanNoCry;136815]Merhaba Antalyada olan var ise bana yardımcı olabilir mi Antalya içinde yedek parça nerde bulabilirim egsozunu açmak için hangi ustaya gitmeliyim ?
merkez mi hacı ben manavgattayım elimden geldiğince yardımcı olurum kolay gelsin
Yok
Antalya
A Rh (+)Sulak yerde büyüdüm ahahaha :D Evet Antalya merkez
RR 350-E6 DAYTONA
antalya
AB Rh (+)kardeşim bende antalyadayım...motoru alalı 2 ay kadar oldu...ama henüz bende iyi bir usta araştırmasındayım.motorun bir sıkııntısı yokşu an için.ama mutlaka lazım olacak bir gün...çevremdeki motorcu arakdaşlardan şimdilik fikir alıyorum...doğru bir adres bulursam sana da haber veririm...aramıza hoşgeldin bu arada...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)