Merhaba,
Benim RR Daytona 250 var. İstanbul'da Galeri İlyas'dan 24 Mayıs'ta aldım. Maalesef bu ay içinde belli olacak bir duruma göre önümüzdeki yaza kadar yurtdışında olacağımdan satıyorum. Hali hazırda bu ay da yurtdışında olacağımdan olası gidiş tarihime kadar aletin bir 10 gün daha kullanılması söz konusudur, ondan sonra garajda yatacaktır.
Şu ana kadar 730 km yaptı alet. Bir sıkıntısını görmedim ve bu ilk bakımı da yapıldı. Aletin üzerinde benim ek olarak taktırdığım;
- Telefon şarj etmek için çakmak girişi.
- Alman malı (marka adını unuttum, bakar yazarım ama kaliteli, su geçirmez, deri), çift taraflı çanta.
- Yurtdışından özel olarak getirtip taktırdığım GPS takipli, SMS ile kontrol edilebilen takip, alarm ve uzaktan immobilize etme özelliği bulunan sistem (sırf bunun bedeli 400 TL civarındadır, takma dahil) (*).
- Koruma örtüsü (üstü kapalı garaj alanında durduğu halde daima kapatılmıştır geceleri).
Bu haliyle aleti 7900.00 TL'ye satıyorum.
Alet Şişli-İstanbul'dadır. Satıcısı ve ilk bakımı yapacak ustasıyla da görüştürülür. Söylemeye gerek yok, alette çizik yok. Devrilme yok.
(*) Cihazın düzenli kullanımı için IMEI kaydı yaptırtmak gerekmektedir. Ben yurtdışında aleti test ettim ama henüz (alet garajda da durduğundan) burada çalıştırmadım. Kayır öncesi çalıştırınca 1 ay kadar süre içinde, kayıt yaptırana kadar kullanıma kapanması söz konusu olacaktır. Bu kaydın bedeli 115 TL'dir. Yurtdışından son 3 ay içinde gelmiş bir pasaport bulunması gerekir.

Royal Raptor DD 250E-6C
Londra / Istanbul
AB Rh (-)