Ben de bir hafta oldu H 4 taktım ama 35 W. Osram marka 13 TL. arka dişi fiş 1 TL. hepsi o kadar. Eski ampulü yuvasıyla beraber çıkardım, yeni H 4 ü oturttum ve çevresine silikon benzeri yapıştırıcı doladım, 1/4 kadar kısmını hava alması için açık bıraktım orası zaten eski yuva otursun diye 1-2 mm. çukur yapmışlar. Ampül yerine taş gibi oturdu, değişmesi gerektiği zaman maket bıçağıyla yapıştırıcı yerinden kes çıkar. Birde far tasının sağlı sollu çerçeve ile camı tutan somunlu vidalar var, vidaların kafasından ince çelik tel ile ampülün üzerinden aşırarak karşı vidaya gergin şekilde emniyet teli gerdim, ampül ün yerinden oynamasına imkan yok. Akşama kadar takıldım sağda solda hava kararsında farlara bakayım diye. o ne uzunlarda dehşet aydınlatıyor. Ben 55 W almadım özellikle. Unutmayın H 4 ü montajlarken üç bacaklı olan ampülün birbirine yakın olan iki bacaklı kısmı alta gelecek yoksa ters olur.
Evren senin sistemde güzel ama park lambası yoksa normal farı mı yakıp gideceksin. Biraz daha araştırsaydın park lambalı belki bulurdun. Olmadı tasın içini cam elması ile kessen yuvarlak şekilde park lambası yuvası için.

Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)