Egzos sesi cok can sikici.bende onceden intruder 600 vardi.onun tok sesine alismisim.sivrisinek viziltisi gibi geliyor.Ne yapacaz bu konuda beyler?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR Daytona 350
Degisken
B Rh (+)Egzos sesi cok can sikici.bende onceden intruder 600 vardi.onun tok sesine alismisim.sivrisinek viziltisi gibi geliyor.Ne yapacaz bu konuda beyler?
regal spyder 350
ankara
A Rh (-)açtıracak eksozu![]()
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Sıkılmamak istiyorsan İntruder 600 ün motorunu al Daytona'ya tak ve ruhsatındaki motor nosunu çaktır.Al sana gök gürültülü sağanak yağışlı motor sesi.Bu aşamadan sonra seni anca bu tatmin eder.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Şaka bir yana iyi ses almak istiyorsan 1000-1500 tl kadar keseyi biraz açıp Highway Hawk,Two Brothers vs.gibi orijinal ses alabileceğin veya özel yaptırtabileceğin eksoz seçeneklerine bakmalısın.
Ama sakın ucuz olsun diye eksoz niyetine perdesiz veya kompresyonu engelleyecek boş boru taktırtma.Ne senkron tutar,ne de sübap ayarı.Motora zarar verirsin....
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)3 şıkkın var kardeşim
1- yeni bir motor alacaksın mesela özlediğin intruder 600 :D
2- sralı bir motor bulup mesela ER5 makibnası gibi bir motor takacaksın
3- egsoz yaptıracaksın çeşitli fiyatlara çeşitli ustalar var bu işi yapan...
RR Daytona 350
Degisken
B Rh (+)tesekkurler rona.sevdim bunu.aslinda tam olarak aradigim buydu.simdi bu egsozlari nereden bulabilecegimide biliyorsan harika olur.bununla beraber boxer motor ile benim motoru degistirmeyide dusundum.bikac yere mail attim cevap gelmedi.bunu becerecek ve bu degisikligi ruhsata isleyecek bi adam bulmam lazim,ki bu benim icin cok zor.en kolay cozum eksozu degistirmek ama dedigin gibi iyi bi marka ile.intruder i turkiyeye getiremedim ne yazikki.95 modeldi.cok taklalar attim ama gumruklemesi mumkun olmadi.ve size caninizi yakacak bisey soyleyeyim.900 euroya satmak zorunda kaldim.ah suzi ah...
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Yazık olmuş en sevdiğim modeliymiş üstelik. Hadi bir de mavi renkti diyormuşsun:(
Aaaah ki ne ah ne paralar veriyoruz ne paralar ....................
2000-3000 euroya ne motorlar var avrupada.Burada 2.el bir İntruder parasına orada 3 tane rahatlıkla alabiliyorsun.Yurdumun insanına yazıktır fena yoluyorlar.Bizde ne yapalım cebimizdeki paranın alabileceği en iyi motosiklete binmeye çalışıyoruz.
öncelikle
http://www.ercanmotorcycle.com/regal_raptor.html
sonra da
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...25983763/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00305662/detay
şu ilandakilerle görüşmeni tavsiye ederim.
RR Daytona 350
Degisken
B Rh (+)yok ustad sariy-siyahti benimki.cumtos di.ilk sahibi italyandi ve adam yapmis.gidon,egzos degismisti.sesi inanilmazdi.2000 euroya almistim.dedigin markalari arastirdim.hatta mail bile attim.istedigim marka icin stokta urunleri yokmus.cevap boyle geldi.ben benim daytonadan memnunum..tabiki suzinin lezzetini vermiyor ama kasasini seviyorum.yardimlarin icin tesekkurler rona.adim bahadir.Coskun Bahadir Akcay diye facebookdan ekleyebilirsin.orda suzimin resimleri ve videosuda var
iliskiyi kesmeyelim.selamlar.
RR Daytona 350
Degisken
B Rh (+)bu arada benim avatarim neden bos?ben goremiyorum siz gorebiliyormusunuz?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)