| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
EskişehirYa yeter be kardeşim. Bi satcam, bi satmıcam, ful geyik, mesaj olmuş 2000küsür. Bize ne papadan yaw.. Gelmiim oraya, hehehehe.
caponord
Samsun
B Rh (+)heheheheeh.. benim her mesajıma cevap yazabilseydin sende 2000 küsür olurdum gomtanııımm... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: işimis geyik olmuşş ...naapalım ..ehiehiehi..emrahss Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)![]()
![]()
atalarımız ne demiş kötü mal sahibine kalırrrrrrr
![]()
![]()
![]()
motoru satamayınca işi fotolara dökmüşşş sana nakliyede sana ait olmak üzere 1500 ytl. çalışır yok diyorsan allah kurtarsın derimmmm
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bende 1000 ytl veriyorum, hadi yokmu İNDİRENNNNNNNN :D
caponord
Samsun
B Rh (+)bu gün itibariyle regalim satılmıştır... :( :( :(
hatırını kıramıyacağım bi abime sattım.. 3000 ytl ye..:(
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
d250 2005
Samsun
A Rh (+):? vay hayırlı olsun :!:
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)güzelim regal gitti yahuu.. neyse o hatırı kırılmaz abimizede söylesen okan abicim.. bak artık regalci oldu.. gelsin sitemize üye olsun senin yerine .. eee artıkın regalinde yok .. zaten olanın üzerinde tikine de duramıyon... yeni gelen arkadaşa veririz moderetörlüğüde
:))
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
caponord
Samsun
B Rh (+)zaten regaciydi yavv... hatta regal servisiydi...bu gün tikine durmayıda aştım .. tek teker yaptım .. o da çok zevkliymiş... :mrgreen:gençer Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)