Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    DorukAtak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doruk Atak
    Bilgisayar Programcısı
     Spyder
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Spyder - Yakıt Problemi (Çok Yakıyor)

Herkese selamlar, motorsiklet konusunda yeniyim spyder ilk motorum çoğu teknik terimleri ve sorunların nedenlerini malesef bilmiyorum bu yüzden motorcuya gitmeden önce siz tecrübeli abilerime sormak benim için en iyisi diye düşündüm. Spyderim çok az yakıyor diye hava atarken sanırım Nazar değdi, geçenlerde yoldayken 180km de yakıtım bitti ve yolda kaldım yedek depo ile benzinliğe gittim ve depoyu doldurdum 40 tl ye doldu, 80 km yol yaptıktan sonra tekrar depoyu doldurdum ve 30 tl ye doldu çok ciddi bir artış var bunun nedeni nedir ne yapmam gerek ne tavsiye edersiniz, şimdiden teşekkürler :|

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Karbüratör ayarını ve subap ayarını kontrol ettir.. Sorunun çözüleceğini düşünüyorum..
    "CaRPe DieM"

Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dostlar benim de daytonam rodajda daha ama bir depo ile 170 km yol yaptı daha 230 km de motor bu normal mi?
    Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Bugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostlar benim de daytonam rodajda daha ama bir depo ile 170 km yol yaptı daha 230 km de motor bu normal mi?
    Motor rodajda standart değerlerden fazla yakabilir, normaldir. Fakat söylediğin değer dediğin gibi fazla. Senin için de aynısı geçerli, ayarlar biraz kurcalanabilir
    "CaRPe DieM"

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bu sübap ayarı denilen şeyin yapılması basit birşey mi ? egsozları yaptırdıktan sonra benimde ihtiyacım var sanırım

AyhanBağcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ayhan Bağcı
    Öğrenci
     Spyder 350
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    350 spyder var bende 10litre benzin ile şehir içi 220-230km şehirler arası 270-285km arası kullanıyorum..

iyi günler..

snopy413 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gökhan yörük
    matbaacı
     regal raptor daytano 350cc
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Benim spyderim şehir ici 50 tl 300 km götürüyor hem egsoz lar full acık olduğu halde arkadaşlar ama servis bakımlı

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Bugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasııııııııııııııııııııııııııııııııııııl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................: ? :? :?

Herkez sitenin eskileri şahit rodaj modaj hak getire ben 350 daytona ile depodaki benzinin son damlasına kadar 380 km yaptım gerisini bilmem .Sizin motorlarda bir ayarsızlık var.İyi bir ustaya baktırın ustalar genelde bu konuya "amaaaan parası çok nasıl olsa versin benzin parasını zevkin tasarrufumu olur"diye düşünüyor ve pek iplemiyorlar açıkçası.Gittiğiniz servislere ısrarla fazla yakıyor diye çemkirin.Hemde sağlam çemkirin ki gerekli ayarları yapsınlar.

Konu dışı olarak ta...................

Bundan 3-4 sene evveline kadar Regal Raptorlar gariban chopperıydı parçalar ve servis ücretleri gayet uygundu en ağır bakımları 100 tl yi geçmez iken ne hikmetse satmaya başladığında masrafları racing makinaları geçti.Aaaaaaah paranın tatlı yüzü....

Ben 40 yaşındayım kendimi bildiğim bileli motorlu veya motorsuz 2 tekerin üzerindeyim,ŞU ÜLKEDE MOTOSİKLETİN BİR ULAŞIM ARACI OLDUĞUNU ve trafik kanununda yeri olduğunu aradan geçen onca zamana karşı ,yaşadığımız şu günlerde bile idrak eden yok.Yani bir arpa boyu dahi yol alınamadı caanım ülkemde.

Motosiklet hep zibidi,serseri ve zengin züppelerinin kullandığı bir araç olarak beyinlerde empoze edilip öyle kaldı.Halbu ki ekonomikliği,havayı az kirletmesi,yer tasarrufu,zaman tasarrufu nedeniyle Uzakdoğu ve Avrupa da motosiklet kullanımı devlet teşviki altında.Biz bu günleri ne zaman göreceğiz acaba(ben göremeyeceğim gibi geliyor ammmaaa)................

DorukAtak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doruk Atak
    Bilgisayar Programcısı
     Spyder
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu gün ustama motoru götürdüm yakıt ile alakalı şikayetimden bahsettim hava filitresine motorun ayarlarına vs. baktı herşeyin normal olduğunu ve benim yanlış kullanmamdan kaynaklandığını söyledi gerçekten benim devirsiz kullanmamdan kaynaklımı yoksa motordamı emin olamıyorum bu gün daha devirli kullanmaya çalıştım 80 km ' de 15 tl yaktı

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı DorukAtak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu gün ustama motoru götürdüm yakıt ile alakalı şikayetimden bahsettim hava filitresine motorun ayarlarına vs. baktı herşeyin normal olduğunu ve benim yanlış kullanmamdan kaynaklandığını söyledi gerçekten benim devirsiz kullanmamdan kaynaklımı yoksa motordamı emin olamıyorum bu gün daha devirli kullanmaya çalıştım 80 km ' de 15 tl yaktı
    Yav sevgili arkadaşım ne kadar yanlış kullanabilirsin ki en yanlış şekilde kullansan dahi bu motor bir depo benzinle en az 230-250 km yapması lazım.

Bazı ustalarda ne Allah korkusu kalmış,ne insaf ,ne ciğer,ne ar,ne namus, vs.vs...

Anlamayana yasla gitsin mantığı.Bu düşünceyi ve mantığı ölümden sonraki boyutta ne şekilde savunabilecekler onu merak ediyorum.Yerlerinde olmak istemezdim brrrrrrrrrrrrrrrr...........

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)