Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dostlar benim de daytonam rodajda daha ama bir depo ile 170 km yol yaptı daha 230 km de motor bu normal mi?
    Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Bugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostlar benim de daytonam rodajda daha ama bir depo ile 170 km yol yaptı daha 230 km de motor bu normal mi?
    Motor rodajda standart değerlerden fazla yakabilir, normaldir. Fakat söylediğin değer dediğin gibi fazla. Senin için de aynısı geçerli, ayarlar biraz kurcalanabilir
    "CaRPe DieM"

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Bugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasııııııııııııııııııııııııııııııııııııl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................: ? :? :?

Herkez sitenin eskileri şahit rodaj modaj hak getire ben 350 daytona ile depodaki benzinin son damlasına kadar 380 km yaptım gerisini bilmem .Sizin motorlarda bir ayarsızlık var.İyi bir ustaya baktırın ustalar genelde bu konuya "amaaaan parası çok nasıl olsa versin benzin parasını zevkin tasarrufumu olur"diye düşünüyor ve pek iplemiyorlar açıkçası.Gittiğiniz servislere ısrarla fazla yakıyor diye çemkirin.Hemde sağlam çemkirin ki gerekli ayarları yapsınlar.

Konu dışı olarak ta...................

Bundan 3-4 sene evveline kadar Regal Raptorlar gariban chopperıydı parçalar ve servis ücretleri gayet uygundu en ağır bakımları 100 tl yi geçmez iken ne hikmetse satmaya başladığında masrafları racing makinaları geçti.Aaaaaaah paranın tatlı yüzü....

Ben 40 yaşındayım kendimi bildiğim bileli motorlu veya motorsuz 2 tekerin üzerindeyim,ŞU ÜLKEDE MOTOSİKLETİN BİR ULAŞIM ARACI OLDUĞUNU ve trafik kanununda yeri olduğunu aradan geçen onca zamana karşı ,yaşadığımız şu günlerde bile idrak eden yok.Yani bir arpa boyu dahi yol alınamadı caanım ülkemde.

Motosiklet hep zibidi,serseri ve zengin züppelerinin kullandığı bir araç olarak beyinlerde empoze edilip öyle kaldı.Halbu ki ekonomikliği,havayı az kirletmesi,yer tasarrufu,zaman tasarrufu nedeniyle Uzakdoğu ve Avrupa da motosiklet kullanımı devlet teşviki altında.Biz bu günleri ne zaman göreceğiz acaba(ben göremeyeceğim gibi geliyor ammmaaa)................

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)