dün şiledeyken hiçç bi sıkıntı olmayan motorum 2'den boşa almaya başladı benimde , başıma gelmedi diye mutlu olmuştum ama geldi malesef bugün gittim motorlande bıraktım perşembe günü alıcam bakalım nolucak![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)dün şiledeyken hiçç bi sıkıntı olmayan motorum 2'den boşa almaya başladı benimde , başıma gelmedi diye mutlu olmuştum ama geldi malesef bugün gittim motorlande bıraktım perşembe günü alıcam bakalım nolucak![]()
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Geçmiş olsun kardeşim
umarım önemli birşey yoktur kardeşim. geçmiş olsun..
regal raptor daytona 250
antalya
A Rh (+)geçmiş olsun aynısı bendede olmuştu tamirciye götürdüm adamın dediği vites atarken vites pedalına sert bir şekilde bas dedi ve öyle at vitesi o zaman atmaz dedi öyle atarsa o zaman getir bende dedim abi ne alakası var motor 2 ye geçiyor sonra boşa çıkıyor dedim usta sen benim dediğimi yap dedi usta diyeli 1 ay oldu ve dediğini uygulamaya başlayalı 1 ay oldu ve usta haklıymış biraz sert basıyorum vites pedalına ne boşa çıkıyor nede atıyor![]()
Konu rr250e9kırmızı tarafından (08.Temmuz.2013 Saat 20:47 ) değiştirilmiştir.
Spyder 350
Edirne
A Rh (+)Bazılarında olan genel problem bu, servise götürün garanti kapsamında hallediyorlar, fabrikasyon hata yanigeçmiş olsun..
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)