Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    makdag72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat akdağ
    İnşaat
     DAYTONA 350
     Malatya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Motor almak istiyorum ama.....

Merhaba arkadaşlar
    Motor almayı düşündüğümden dolayı yaptığım araştırmalar esnasında bu sitenin varlığından haberdar oldum ve önce GV 250 mi 650 mi derken iki gündür siteyi bayağı bir inceledim kendi çapımda şimdi de tabiki regal raptor 350 daytonaya karar verdiğimi söyleyebilir.Ama sorun şu ki Malatya da bunun bayisi veya bilgilendirecek yetkilisine ulaşamadım. Adıyaman bayisini aradım o da bana 10.800 tl diye bir fiyat verdi sonrada ASYA bayisine gittim orada GHOST 350 modelinin aynı olduğunu (ellerinde teşhir için olan bir tane olduğu ama deposunda hafif çiziğin yeni deponun 800-900 tl ye değiştirilebilineceğini) ve istenirse 2 günde elimize geçeceğini söylediler onların verdiği fiyat 5.850 + ÖTV %37+ kar payı ile 8.350+350 (sigorta plaka vs) ye getirtebileceğini söyledi.
    Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba murat
    asya gost RR daytonayla aynı fabrikada üretiliyor fakat asyanın üretim kalitesinin nasıl olduğunu pek bilemiyoruz malüm çinli paraya siparişe göre üretim yapıyor asya 2 yıl önce rr a rakip olarak makinaları getirdi ama satamadı artık getirmiyor bıraktı parçasını RR servislerinden temin edebilirsin ama satarken elinde kalır bence bulaşma

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)