Ya..soldamı sağdamı bilmem ama oralarda bir yerde ufak mini takım çantası yeri var ve kilitli olduğunu hatırlıyorum.İçinde takımlar mevcut.Ufak bir pense,anahtar, tornavida,v.s.. :mrgreen: :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Ya..soldamı sağdamı bilmem ama oralarda bir yerde ufak mini takım çantası yeri var ve kilitli olduğunu hatırlıyorum.İçinde takımlar mevcut.Ufak bir pense,anahtar, tornavida,v.s.. :mrgreen: :mrgreen:
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)O kilit manita kilididir arkadaşlar, sarışın bi mantayı arkanıza alırsanız yolda giderken veya birşey almak için hatunu motor üzerine bırakıp bakkala çakkala girdiğinizde işe yarar, kitlersiniz hatunu bacağından oraya siz çözene kadar sizindir :P :P :P (zihni sinir procesi) :D
EskişehirBaşar, kardeşim sen hala burada mısın? Taa askere almadılar mı seni? :D Bu arada imza kısmındaki videoyu seyrettim, afilli olmuş, artık orjinallerini görürüz inşallah. Sevgilerle...hosemario Nickli Üyeden Alıntı
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Sakalımız yok kiaidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Manita kilidi ve çekme halatı olayı bomba yalnız... :lol::mrgreen:
yol yapalım yol
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Karar sizin hangisi daha kıymetliyse onu kiiltle, kask mı manita mıTayfun Nickli Üyeden Alıntı
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Tabiki manita abi yaaaaaaaa![]()
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)DÜŞÜP KAYBOLSUN VE KAFAN TAKILSIN DİYE KONMUŞ BİR KİLİT :mrgreen:
ÖYLE DEĞİLMİ ALPER
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
RR250D/2007
İstanbul
B Rh (+)alet çantası sağ tarafta dostum ve çok zor takılıp çıkıyor. Radyotör hortumu sıkıştırıyor o bölgeyi benim motorda.Rüzgar Nickli Üyeden Alıntı
RR DD250E9-B
Türkiye
A Rh (+)yok yok kesin manita kilidi ahahahha
tayfun süpersin abi yaaa![]()
34 J 1239-A Rh(+)İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir- Goethe-
HARLEY DAVİDSON 2006 Heritage
İzmir
A Rh (+)o alet çantasının adı alet çantası.Yani motorunda o olmasına rağmen bir alet çantan olduğunu sanma.Kendine bir alet çantası al.okey![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)