Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

cenk erkan
    serbest
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

spyder almak için

merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu hafta yada ay aradığım motoru bulunca diyelim bir regalci olmak istiyorum öncelikle 250-350 cc arasındaki fark çokmudur ? ben genelde şehir içi gezmek amacıyla arkamda artçıyla kullanacağım 3-4 ayda birde uzun yola çıkarım sanırım izmir bodrum vs acaba 250 cc likler ikikişi kullanımda nasıl sıfır 250 cc mi bakmalıyım yoksa 2. el 350 ccl leremi göz dikmeliyim ?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Cenk aramıza hoş geldin :D
    tanışma başlığında kendini tanıtırsan seviniriz
    Tanışma başlığı:
    http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27

bütçe sıkıntın yoksa 350 cc daha uygun olur ama bu demek değilki 250cc kötü bu makinaların ikiside radyatörlü su ve fan sogutmalı olduğundan şişme gibi durum kesinlikle yok kasmadan ortalama akar hızları 100 -110 km
    maximum süratleride birbirne yakın zaten konu hız yapmak değil
    uzun yolda yokuşla 350 cc torku daha kuvvetli olduğundan çabuk devir düşürmeden temponu bozmadan yola devam ediyor
    250cc uzun yokuşlarda devir düşürüyor

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Cenk bütçe olarak sıkıntın yoksa Celil'in tavsiyesine uyarak 350 al. Bende biraz bekliyorum onun tavsiyesine uyup 350 alabilmek için. Birazda başka sebepler var mecburi bekleyişime (benim için tabi). Seyahat konforu açısından olduğu kadar, ikinci elde de büyük CC motorlar biraz daha haraketli oluyor. Bu almadan satmayı düşünmek anlamında değil, ihtiyaç duyduğunda (öyle bir zorunluluğa düşmemen dileğiyle) satabilmende kolay olmalı. Ben yine siteden diğer arkadaşların tavsiyesine uyup SPT modelinden vazgeçmiştim bu sebepten dolayı. Bu da motorsuz birinin motor al tavsiyesiydi

cenk erkan
    serbest
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkürler celil bey ve ömer bey bende 350 lik bakıyorum ama fiyatlar 15 gün önce 8200 ken buğün 9800 olmuş acaba temiz 350 lik bir motor varmıdır tanıdığınız satılık ben iki tane buldum ama istanbul dışında biri 5750 diğeri 5450 -olan 2009 model sanırım balansörsüz oluyor ?? yada celil abi diyeyim foruma dışardan bayadır bakıyorumda sıfır uygun fiyatlı bir bayiiniz varmıdır ?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı cenk___ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler celil bey ve ömer bey bende 350 lik bakıyorum ama fiyatlar 15 gün önce 8200 ken buğün 9800 olmuş acaba temiz 350 lik bir motor varmıdır tanıdığınız satılık ben iki tane buldum ama istanbul dışında biri 5750 diğeri 5450 -olan 2009 model sanırım balansörsüz oluyor ?? yada celil abi diyeyim foruma dışardan bayadır bakıyorumda sıfır uygun fiyatlı bir bayiiniz varmıdır ?
    Cenk 2009 modeller blansörsüz 90 km üzeri az biraz titreşim olur 350 cc spyder piyasada az var bulmak daha zor sıfır için bayileri arayıp fiyat al sayfanın üzerinde linki olan site sponsorumuz olan motosikletcim yüksel beyi ara ismimi ver elinden geleni yapar

Gürsel ŞENAL
    MEMUR
     REGAL RAPTOR 250-10 SPYDER
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşım bende 250 cc sypyder var düşünürsen

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı grsl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bende 250 cc sypyder var düşünürsen
    Merhaba foruma satış yapmak için üye olduğunu görüyorum burada sadece daimi üyeler satış ilanı verebilir kusura bakma

Gürsel ŞENAL
    MEMUR
     REGAL RAPTOR 250-10 SPYDER
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    düz yolda 2 kişi 250lik gayet yeterli oluyor çünkü torku güzel motorlar
    ama dik rampalarda 350 lik performansı vermez tabi ben 250cc den gayet memnunum devirli kullandığın zamanda uzun yolda gayet ekonomik motor

cenk erkan
    serbest
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar bir sorum daha var siyah spyder alsak üzerine alev deseni yaptırabileceğimiz bir yer varmı:mrgreen: ve ne kadar tutar acaba buğün bir daytona baktım portakal rengi alevdesenli siyah spyderdan daha çekici geldi sanırım desenlerde makinaya bir albemni katıyor

Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cenk___ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bir sorum daha var siyah spyder alsak üzerine alev deseni yaptırabileceğimiz bir yer varmı:mrgreen: ve ne kadar tutar acaba buğün bir daytona baktım portakal rengi alevdesenli siyah spyderdan daha çekici geldi sanırım desenlerde makinaya bir albemni katıyor
    Sahibindende ki ilanı diyorsun galiba airbrush boya yapan yerleri arat internetten bende düşünmüştüm ama kask için
    Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)