Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

cenk erkan
    serbest
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Bugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahibindende ki ilanı diyorsun galiba airbrush boya yapan yerleri arat internetten bende düşünmüştüm ama kask için
    evet kaskada güzel yakışır ama ben spyder bakmaya gittim yanındada sahibinden ilanı olan daytona vardı spyder siyahtı dedim alevdesenlisi yokmu spyderlarda öle üretilmiyordedi siyahvardı bide telefondan verdiği fiyatın üstünde söyledi internetten yüzyüze indirim yaparız demişti onuda unuttu :mrgreen: açıkçası satıcı güven vermedi alev desenli daytonayıda bir bozukluğu sebebiyle aırblush yapıp satmak istiyorlar die kıllandım yoksa alıp çıkacaktım.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı cenk___ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet kaskada güzel yakışır ama ben spyder bakmaya gittim yanındada sahibinden ilanı olan daytona vardı spyder siyahtı dedim alevdesenlisi yokmu spyderlarda öle üretilmiyordedi siyahvardı bide telefondan verdiği fiyatın üstünde söyledi internetten yüzyüze indirim yaparız demişti onuda unuttu :mrgreen: açıkçası satıcı güven vermedi alev desenli daytonayıda bir bozukluğu sebebiyle aırblush yapıp satmak istiyorlar die kıllandım yoksa alıp çıkacaktım.
    cenk alev deseni spyder'lerde 2011 modellerde var bayi olarak yukarıda linki olan motosikletcim'le görüştünmü o bizim foruma elinden gelen kolaylığı sağlıyor
    gördüğün daytona'lar fuar için çin'den direk olarak öyle geldi farklı birkaç modeli var orjinaller sonradan yapılmadı

cenk erkan
    serbest
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    celil abi pazartesi yada salı gideceğim olmadı sıfırında tek sorunum rodaj ehliyeti eylülde alacağımdan rodajını yapacak istanbuldan bir arkadaş bulacağım artık :D

cenk erkan
    serbest
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cenk alev deseni spyder'lerde 2011 modellerde var bayi olarak yukarıda linki olan motosikletcim'le görüştünmü o bizim foruma elinden gelen kolaylığı sağlıyor
    gördüğün daytona'lar fuar için çin'den direk olarak öyle geldi farklı birkaç modeli var orjinaller sonradan yapılmadı
    bu arada sanırım kredi kartına taksit imkanıda var motosikletcimde değil mi ??

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    celil abi pazartesi yada salı gideceğim olmadı sıfırında tek sorunum rodaj ehliyeti eylülde alacağımdan rodajını yapacak istanbuldan bir arkadaş bulacağım artık :D
    bu arada sanırım kredi kartına taksit imkanıda var motosikletcimde değil mi ??
    rodaj sorun değil ilk 300km dikkatli olucan sonra makina ufak ufak alışmaya başlar

sıfırda kredi kartına taksit var ama nakitte iyi indirimde oluyor

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)