Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Merhaba

Hybrid View

Ten0baY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nizam Doğan
    Kurye
     var
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Merhaba

arkadaslar merhaba adim nizam adanada yasiyorum bir kac gun once bende aldim dd250e-10 2012 mdL. aslinda uzun zamandir site uyesiyim ama motoru alinca tam uye oldum sanirim simdiden birgun bir uzun yolda bir festivalde bulusuruz ins.

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Hoşgeldin hayırlı olsun.Keyifli forumlar dilerim

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Hayırlı olsun, Tekerine taş değmesin.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,638
    Beğenilmiş
    7,107
    Merhaba Nizam aramıza hoş geldin
    yeni makinan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmak nasip etsin
    bu arada modifiye planların çok güzel merakla bekliyoruz
    birde artık profilindeki motoru yok u artık var olarak değiştirebilirsin

Nizam Doğan
    Kurye
     var
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    oncelikle cok tesekkur ediyorum. Celil bey modifiye calismam balansor olayiyla birlikte askida sanirim suan cunki benim V motor olayina girmemin ana nedeni titresimdi simdilik 2012 model spydrimla bunu cozdumu umuyorum. Ama V motor olayina imkansiz gibiymis gibi baktiginizi goruyorum sebebi nedir veya onunuze cikan engellerden haberdarmisiniz. cunki ben hic bir engel goremiyorum V motoru aliyosunuz faturasi ve mevcut ruhsatla E.G.M basvuruda bulunuyosunuz siize bir memur veriliyor motorla beraber motor teknik meslek lisesine gidiyorsunuz gorewli ogretim uyesi numara kaziyor motora ve islem bitiyor ben trafik subeylede gorustum hic bir engel olmadigi soylendi ki motoru alacagim camgoz motor sahibindende sozunu aldim tum islemleri kendisi yapicagini soyledi. bu konuda sizin bir calismaniz oldumu veya sahit oldugunuz oldumu

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,638
    Beğenilmiş
    7,107
    Alıntı Ten0baY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oncelikle cok tesekkur ediyorum. Celil bey modifiye calismam balansor olayiyla birlikte askida sanirim suan cunki benim V motor olayina girmemin ana nedeni titresimdi simdilik 2012 model spydrimla bunu cozdumu umuyorum. Ama V motor olayina imkansiz gibiymis gibi baktiginizi goruyorum sebebi nedir veya onunuze cikan engellerden haberdarmisiniz. cunki ben hic bir engel goremiyorum V motoru aliyosunuz faturasi ve mevcut ruhsatla E.G.M basvuruda bulunuyosunuz siize bir memur veriliyor motorla beraber motor teknik meslek lisesine gidiyorsunuz gorewli ogretim uyesi numara kaziyor motora ve islem bitiyor ben trafik subeylede gorustum hic bir engel olmadigi soylendi ki motoru alacagim camgoz motor sahibindende sozunu aldim tum islemleri kendisi yapicagini soyledi. bu konuda sizin bir calismaniz oldumu veya sahit oldugunuz oldumu
    ben modifiye işlemine girmedim girmek isteyen pek çok arkadaş araştırıp buradan paylaşım yaptı ve şartların ve bürokrasinin çok zor olduğundan vaz geçtiler özellikle istanbul gibi servislerin fırsatçı davranarak çok yüksek rakamlar çekmeleri en büyük cayma sebeblerinden senin oradaki şartlar bizden çok daha iyiymiş

Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yeni motorun hayirli olsun allah kaza bela vermesin. Bu arada simdi ben daytonama 600 cc bi v motot alip taktirabilir miyim bu mumkun mu :D
    Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

Nizam Doğan
    Kurye
     var
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Smile

Alıntı Bugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni motorun hayirli olsun allah kaza bela vermesin. Bu arada simdi ben daytonama 600 cc bi v motot alip taktirabilir miyim bu mumkun mu :D
    yasal ve teknik olarak mumkun ama ortaya cikicak fiyatlari dusunursek yani senin makina alacagin motor torna isleri maşada oynama yapilabilir elektrik aksami beyin dahil 20 bin tl desem yeridir cunku iscilik yok ve daha cikicak ek parcalar yok ve sen modifiye isini girceksin olmusken tam olsun zihniyetiyle eklicegin parcalar yok icinde

Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Buğra Karagönlü
    Öğrenci
     Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yasal ve teknik olarak mumkun ama ortaya cikicak fiyatlari dusunursek yani senin makina alacagin motor torna isleri maşada oynama yapilabilir elektrik aksami beyin dahil 20 bin tl desem yeridir cunku iscilik yok ve daha cikicak ek parcalar yok ve sen modifiye isini girceksin olmusken tam olsun zihniyetiyle eklicegin parcalar yok icinde
    He o zaman yine hayallerimiz Harley :D Daytonanin kasasina hastayim cc buyute bilseydik:(
    Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

Nizam Doğan
    Kurye
     var
     Adana
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Smile

aynen oyle uzerıne 350 cc guclendırılmıs V motor takman daha uygun olur omurluk olur tıtresım asla olmaz ve sesıde cok harıka olur.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)