Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

marşın birden bire zayıflaması, motoru yakmama ramak kaldı.

arkadaşlar bugün şileye gittim motoru park ettim geldim ve normal güzel bir şekilde marşa bastım aldı. sonra yola devam ettim , bir bakkala girdim işim en fazla 2 dakika sürdü ve , marşa bastıgımda sanki akü yokmuşta zorlanıyormuş gbi dönüyor marş motoru , motor çalışmıyor ancak vurdurmakla calıştırıyorum , 1 haftada motordan 3 sıkıntı yaşadım , artık bunaldım ,daraldım daha 2.000 km 'de bir makinenin başına böyle şeyler gelir mi ya ? sıkıntı olmasın temiz temiz binelim diye gittik sıfır makine aldık , çektiğim sıkıntıların haddi hesabı yok....
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    can sıkıcı ama çözülür düzene girer sıkma canını telefonda dediğim gibi diğer işlemleri yaparken kesin kablonun birini gevşek(konjektör kablosu olabilir) taktılar yerinden çıktı veya
    siğorta temassızlık yaptı orjinal cam siğortalar temassızlık yapıyor siğortayı kontrol et bende olmuştu siğortaları araba siğortasıyla değiştirdim bir daha yapmadı

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cam sigortalarını kontrol et. oksitlenmiş olabilirler.

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Anıl geçmiş olsun. Sigortanın bağlı olduğu kabloların klemensleri var biliyorsun, kabloyla bağlandığı noktalarda aşırı akımdan dolayı kablolar yanıp kopukluk yapıyor. Baktığın zaman sigorta sağlam ama sigortanın kablosu bozuk oluyor ve bantların altında kalıyor göremiyorsun. Dediğim yeri bi kontrol et.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Uğur Yalçın
    Firma Temsilcisi
     RR 250 E 9B
     avrasya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bugün şileye gittim motoru park ettim geldim ve normal güzel bir şekilde marşa bastım aldı. sonra yola devam ettim , bir bakkala girdim işim en fazla 2 dakika sürdü ve , marşa bastıgımda sanki akü yokmuşta zorlanıyormuş gbi dönüyor marş motoru , motor çalışmıyor ancak vurdurmakla calıştırıyorum , 1 haftada motordan 3 sıkıntı yaşadım , artık bunaldım ,daraldım daha 2.000 km 'de bir makinenin başına böyle şeyler gelir mi ya ? sıkıntı olmasın temiz temiz binelim diye gittik sıfır makine aldık , çektiğim sıkıntıların haddi hesabı yok....
    Aynen bende sıfır motor alayımda sorun çıkarmasın dedim ama öyle olmadı Bi fan bozuldu bi benzin damlattı tahliyeden ve aynı zamanda karbürötör contasından sızıntı yaptı bakalım başıma daha neler gelecek.

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sağolun abilerim bnim ilginiz için , bugün bakıcam bi sağına soluna , ali ustayla görüştüm dedi ki , motorun şase kablosunu takmayı unutmuş olabilirler akşamüstü bi gel bakalımm dedi , tamam dedim . hayırlısı diyorum , eğer sigorta olsa abi , far falan yanar mı ki ? rezil rüsva etti dün benii motor .
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    eğer benim dediğim gibi kablo eriyip zayıflarsa far yanar çünkü temas var ama marş basacak kadar yeterli güç yoktur. zaten marş ağır ağır zorlanarak dönüyorsa bir miktar temas var demektir.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağolun abilerim bnim ilginiz için , bugün bakıcam bi sağına soluna , ali ustayla görüştüm dedi ki , motorun şase kablosunu takmayı unutmuş olabilirler akşamüstü bi gel bakalımm dedi , tamam dedim . hayırlısı diyorum , eğer sigorta olsa abi , far falan yanar mı ki ? rezil rüsva etti dün benii motor .
    Anıl kardeşim geçmiş olsun can sıkıcı bir durum inş. bir an önce bu sıkıntılardan kurtulursun. Yarın bende alacagım motorumu inşllah bende endişelenmeye başladım bu sıkıntılar bendede olmaz umarım motoru toplatıktan son inş. duzgun bir işçilık cıkarırlar.:evil:

engineagle06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engin
    Yazılım
     Regal Raptor 250E-10
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hemen hemen aynı problemle bende karşılaştım makinayı sıfır aldım ve daha 260 km de gece iş yerimden çıkıp çalıştığım yerin içerisinde ki bankaya gittim geldim kontağı çevirdim akü bitmiş gibi ne marş basıyordu ne farlar yanıyordu allahdan iş yerinden eve doğru yol almamıştım.Koltuğun altını açıp kabloları kontrol ettiğimde marş kabloları klemensleri yerinden çıkmış olduğunu tespit ettim klemens tutmadığı için kabloları birbirine bağladım.Ertesi gün tekrar aynı problemle karşılaştım bu seferde sigorta kutusunun sabit olmadığı için oynadığı zaman akü bitti yolda kaldım hissi veriyordu sigortayı sabit bir yere yerleştirdikten sonra sorun kalmadı.

serhatsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serhat Sezer
    Endüstri Mühendisi
     Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Şu an aynı problem bende de var ve Şile 'de oldu haftasonu. Problem motorlarda değil, Şile 'de galiba
    Ali Usta ile konuştum o da sigortadandır dedi. Bugün üşendim ama yarın söküp bir bakıcam sigortalara.
    34 EL 8118

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)