Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

iskenderyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iskender yaz
    turizm
     dd 250e-10 spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Gizli tehlike :(

Arkadaşlar film ismi gibi oldu başlık ama gerçektende gizli tehlike. Bazı akşamlar işten geç dönüyorum akşam 23:00 sularında falan (TAKSİM-BPAŞA) ve birkaç seferdir ciddi kaza atlatıyorum sebep ise gece belediyenin yaptıgı sulamalar yani yeşillikleri suluyorlar galiba çoguda otomatik oluyo ama su nasıl oluyosa yola taşıyor ve virajlarda büyük sıkıntı yani kuru temin diye biraz suratli giriyorum suyu görmemle içine girmem bir oluyo motor altımda kayıyor frene bile basamıyorum belkide bassam daha kötü olacak son seferde ayaklarımla denge saglamasam asfalta yapışmıştım ama tabii hangi yerlerde oldugunu ezberledigim için ona göre hız kesiyorum artık. Amacım sizleride uyarmak heleki bilmediginiz yollarda geç saatlerde bide yeşil alan varsa etrafta dikkat edelim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Bu konu için çok kampanyalar yapıldı pek çok arkadaşımızın canı yandı ama malesef hiçbir gelişme olmadı bu konuyu hep aklımızda tutup virajlarda çok dikkatli olmamız gerek

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konu için çok kampanyalar yapıldı pek çok arkadaşımızın canı yandı ama malesef hiçbir gelişme olmadı bu konuyu hep aklımızda tutup virajlarda çok dikkatli olmamız gerek

Celil can yanmayı bırak kaç can gitti o sulamalar yüzünden.Ne genç canlar kaç çocuk yetim kaldı.:( :(
    Senelerden beri bu konuda bir arpa boyu yol alınamadı maalesef.

En basit örnek Avcılar belediye başkanı motosiklet kullanmasına rağmen Avcılar üst geçit bu sulamalardan dolayı her zaman vıcır vıcır su bilmeyen asfaltla tanışıyor ister istemez....

pegasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan ARI
    Bilişim
     RR Daytona 250E-6C
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bizim motorlar agir motorlar. Kesinlikle yavas ve dikkatli girmeliyiz virajlara. Allah Hepimizi korusun.
    ---------
    PeGaSuS
    ---------

Yamaha xj6 - 2014
    Kuba Strike 150 - 2013

bedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bedirhan erdil
    motorsıklet tasarım
     regal raptor 250 dde9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    antalya mazı dagında oturuyorum bende benım yolumun uzerındede aynı sulama yapılıyor ve motorsıkletımı zor zapteder oldum bır yanda dolmuşlar bır yanda otomobiller fren kaydıracak gazlasam arka sallayacak bunun bır caresını bulmaları lazım........

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bende şimdiye kadar çok karşılaştım allaha şükürler olsun virajlara yavaş girdiğim için yırttım hep.

öyle bir durumda viraja girildiğinde motor freninden başka yapıcak hiçbir şey yok malesef arka frene dokunmanızla kendinizi yerde bulmanız bir olur.

mümkün olduğu kadar erken farketmek gerek.

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar Kadıköy' de ki tramvay yolunu da ben yazmak istedim. Daha doğrusu tramvay rayı görürseniz hızınızı 0' a kadar düşürüp öyle geçin benden demesi. Nasıl düştüğünüzü anlayamıyorsunuz. Allah korusun, motor bir anda altınızdan çıkıyor. Çok şükür ne bende ne motorda bir şey yok ama çok kötü bir tecrübeyle ray üzerinden geçilmeyeceğini öğrenmiş oldum :(

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Buna sokak aralarında halı yıkayıp sabunlu suyunu cadelere akıtan yurdum kadınlarını ve arabasını bir kova suyla olur olmadık yerlerde yıkayantipsizleride ekleyelim.Bırak motoru arabanın spin attığinı biliyorum

anilaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Akıtürk
    öğretmen
     Regal Raptor Spyder dd-e6 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu başlık güzel olmuş. Ben de boğaz köpründeki 2 önemli tehlikeyi yazayım. 1. Ön lastiğimi patlatan mazgallar. Özellikle tam köprü ayaklarının altındaki 1 metrelik mazgalların bazılarının içi boş, ve bizim ön lastikler içine girebiliyor. 2. Si bu mevsimde oluşan rüzgarlar. Arabalar hep aynı çizgiden gittiği için, köprü üzerinde lastikler asfaltta çöküntü yapmış, bu çöküntüler ters rüzgarla birleşince ciddi tehlike oluşturuyor. Özellikle 1. Köprüyü kullanırken maksimum dikkat!

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Dün akşam Ultragore Enes aynı şekilde kaygan zemin yüzünden büyük tehlike atlattı dizini incitti.

Bizim ülkede ne düzgün ki bu iş düzgün olsun. Nerede amele nerede öküz onlar belediyenin kadrosunda yada en adi taşeron firmalar..

Sağ şerit dolmuşların orta şerit kamyonların sol şeritten gitmek istesen bu sefer de ayarsız çim sulama fıskiyeleri ya yolu ıslatıyor ya da yüzüne gözüne 3.kalite (lağım suyunun kabası alınmış hali) su fışkırtıyor. Hastalık kapmamak imkansız gibi bişey.
    Konu ozguralic tarafından (17.July.2013 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)