Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

bedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bedirhan erdil
    motorsıklet tasarım
     regal raptor 250 dde9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

frenler yetersız..(yardım)

motorsıklerım regal 250 - 9 on fren hıssı mz 125 sportster motorsıkletıme gore cok dusuk ve baskı dozajım asırı fazla balatalar saglam merkez de saglam celık fren hortumu nun faydası olurmu acaba deneyen varmı....(balata ..dısk ..merkez saglam)

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı bedo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorsıklerım regal 250 - 9 on fren hıssı mz 125 sportster motorsıkletıme gore cok dusuk ve baskı dozajım asırı fazla balatalar saglam merkez de saglam celık fren hortumu nun faydası olurmu acaba deneyen varmı....(balata ..dısk ..merkez saglam)
    çelik fren hortumu bizim makinalara fazla gelir bir faydası olmaz bence balata markası çok önemli kaliteli yumuşak balata takarsan daha iyi tutar ama ömrü daha kısa olur

bedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bedirhan erdil
    motorsıklet tasarım
     regal raptor 250 dde9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    tesekkur ederım uzerınde gelenle aynı kullanmıstım sehır ıcı fazla kullanınca sıkıntı oldu sanırım yumusak balata deneyecegım sagılun..

engineagle06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

engin
    Yazılım
     Regal Raptor 250E-10
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba Benim makina 250E-10 sp. sıfır aldım 200 km de arka fren tutukluluk yapmaya başladı ve bu tutukluluk yüzünden ışıklarda v.b yerlerde kalkışlarda baya bi sorun yaşamaktayım.Ancak arka freni ponpaladığım zaman arka freni bırakıp rahatlatıyor.(Tutukluk fren pedalından diil) Bu durum sonrasında arka frene her bastığımda hor hor diye ses geliyor bu konuda bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.Şuanda 400 kmde en kısa zamanda hem bu problem için hemde bakım için ışıl motora götürücem.Yeni sıfır alalım problem sıkıntı çıkartmasın dedik ama sıkıntıdan motoru doğru düzgün kullanamaz oldum.
    Saygılar
    Engin Eagle

eralp_goksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eralp Göksu
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B 2011
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı engineagle06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Benim makina 250E-10 sp. sıfır aldım 200 km de arka fren tutukluluk yapmaya başladı ve bu tutukluluk yüzünden ışıklarda v.b yerlerde kalkışlarda baya bi sorun yaşamaktayım.Ancak arka freni ponpaladığım zaman arka freni bırakıp rahatlatıyor.(Tutukluk fren pedalından diil) Bu durum sonrasında arka frene her bastığımda hor hor diye ses geliyor bu konuda bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.Şuanda 400 kmde en kısa zamanda hem bu problem için hemde bakım için ışıl motora götürücem.Yeni sıfır alalım problem sıkıntı çıkartmasın dedik ama sıkıntıdan motoru doğru düzgün kullanamaz oldum.
    Saygılar
    Engin Eagle
    Kolayca hallolocak gibi duruyor. Sikma canini

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Engin senin sorunun arka fren kaliper ve merkez içindeki pistonların sıkışmasından yapıyor servisin söküp temizleyip yağlaması gerekiyor o zaman düzeliyor
    sebebi: üretimsel fren pistonlarının yerine tam alıştırılmamasından kaynaklanıyor

engin
    Yazılım
     Regal Raptor 250E-10
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim ;)

mehmet selami
    ogrenci
     Daytona 350
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    benim frenlerim de sıkıntılı..hem ön hem arka fren çok çok az tutuyor.hidroliklerin havasını da aldım sanıyorum ama bi değişme yok , balatalarda anca yarı ömründedir.sanırım bu hava alma işlemini tam yapamıyorum ya da bilmediğim bir püf noktası var:(:(:(

engin
    Yazılım
     Regal Raptor 250E-10
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    24 Eylülde motorumu ışıl motora bıraktım ve arka fren disk ile merkezinin garanti kapsamında olduğundan dolayı değişmesinin gerektiğini söylediler.Fren merkezini ve diskini istanbul distribütör firmasına yolladılar fren diskini incelemeye almışlar ve çıkan sonuç kullanıcının ayağı fren üzerinde gittiği için arka fren balatasını yemiştir demişler ışıl motorun sahibi sedat abi motoru kullanan kişinin motora ilk kez binmediğini ve o şekilde gitmesi için hiç bir şekilde motoru tanımamış olması motor kullanmayı bilmemesi gerektiğini iletip tekrar sonuç beklemeye aldıklarını söyledi.3 haftadır bekliyoruz sonuç ne çıkıcak çok merk ediyorum.
    Bu durumu paylaşıp bilgilendirmek istedim (=
    Saygılar
    Konu engineagle06 tarafından (08.October.2013 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı wolverin545 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim frenlerim de sıkıntılı..hem ön hem arka fren çok çok az tutuyor.hidroliklerin havasını da aldım sanıyorum ama bi değişme yok , balatalarda anca yarı ömründedir.sanırım bu hava alma işlemini tam yapamıyorum ya da bilmediğim bir püf noktası var:(:(:(
    frenlerde hala hava olabilir bazen zorlar olmadı servise uğra hallederler

Alıntı engineagle06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    24 Eylülde motorumu ışıl motora bıraktım ve arka fren disk ile merkezinin garanti kapsamında olduğundan dolayı değişmesinin gerektiğini söylediler.Fren merkezini ve diskini istanbul distribütör firmasına yolladılar fren diskini incelemeye almışlar ve çıkan sonuç kullanıcının ayağı fren üzerinde gittiği için arka fren balatasını yemiştir demişler ışıl motorun sahibi sedat abi motoru kullanan kişinin motora ilk kez binmediğini ve o şekilde gitmesi için hiç bir şekilde motoru tanımamış olması motor kullanmayı bilmemesi gerektiğini iletip tekrar sonuç beklemeye aldıklarını söyledi.3 haftadır bekliyoruz sonuç ne çıkıcak çok merk ediyorum.
    Bu durumu paylaşıp bilgilendirmek istedim (=
    Saygılar
    Merkezdeki sorundan dolayı fren klaper'leri sıkmış olabilir sonuç balatalar ve diski bozabilir işallah emre motordan (distribütör) iyi haber gelir kolay gelsin

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)