Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sok Oldum.

pegasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan ARI
    Bilişim
     RR Daytona 250E-6C
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Sok Oldum.

Bu sabah tabelalarda benzin fiyatini gorunce sok oldum. 5.03 tl.
    Neden bu yandas medya bunu sabah aksam bagira bagira haber yapmiyor anlamis degilim.

Yazik hepimizin bu haline. Buna nasil dur diyebiliriz.
    %50 koyunlar ses cikarmiyor ama kalan %50 de ses cikarmiyor.
    100 tl lik benzinin 65 tl si devlet olacak soyguncularin kasasina giriyor.. resmen vatandas soyuluyor... uyan vatandas ne olur uyan...
    ---------
    PeGaSuS
    ---------

Yamaha xj6 - 2014
    Kuba Strike 150 - 2013

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Keşke bişey yapabilsek ama hiç ümidim yok :(
    Benzin zammına en güzel protestoyu nihat SIRDAR YAPTIRIYOR (alem FM dj ) her günün belli bir saatinde trafikteki tüm araçları korna çalmaya davet ediyor
    Tabi bunu ülke capinda, toplu olarak yapmak gerekir
    Bilmiyorum ama sağlam bi protesto etmek lazım
    #direnraptor

bedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bedirhan erdil
    motorsıklet tasarım
     regal raptor 250 dde9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    ben motoru kucultme kararı aldım 125 cc ye donuyorumm yakında istedıgın kadar bagır bu memlekette....mılyonlarca arac sen ne dersen de benzın lpg ve motoruın alıyor tum ulke kontak kapatmadan bu ısın careı olmaz

Gökhan ARI
    Bilişim
     RR Daytona 250E-6C
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Keske gezi parkindaki eylem gibi, uzun sureli, ulke capinda, etkili buyuk bir benzin direnis eylemi olsa, eminimki cok etkili olur. Canlari her istediginde adamlar rahatlikla zam yapiyor, cebimizdeki parayi caliyor.
    ---------
    PeGaSuS
    ---------

Yamaha xj6 - 2014
    Kuba Strike 150 - 2013

Gökhan ARI
    Bilişim
     RR Daytona 250E-6C
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ha birde sunu soyleyim. Ankara B.B.Baskani Cingoz melih gokcek dogalgaz olayinda, karta dogalgaz yuklemeye sinir getirmid. Aylik 75 tl lik dogalgaz yukleyebiliyormusuz. Sen kim oluyorsunda benim sanal olarak kartima yukledigim gaza sinir getiriyorsun. Bu nedir arkadasya. Basbakanida belediye baskanida millete o kadar baski yaparak yonetiyorlarki , yeter artik diyorum ama elimizden hic birsey gelmiyor. Gucumuz yetmiyor.
    ---------
    PeGaSuS
    ---------

Yamaha xj6 - 2014
    Kuba Strike 150 - 2013

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı pegasus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sabah tabelalarda benzin fiyatini gorunce sok oldum. 5.03 tl.
    Neden bu yandas medya bunu sabah aksam bagira bagira haber yapmiyor anlamis degilim.

Yazik hepimizin bu haline. Buna nasil dur diyebiliriz.
    %50 koyunlar ses cikarmiyor ama kalan %50 de ses cikarmiyor.
    100 tl lik benzinin 65 tl si devlet olacak soyguncularin kasasina giriyor.. resmen vatandas soyuluyor... uyan vatandas ne olur uyan...
    Söylenenlere katılmakla beraber insanları "koyunlar" diye nitelendirmeniz forumumuz açısından hoş olmadı diye düşünüyorum. Burada biz ortak noktamız olan RR ilgimiz sebebiyle burdayız. Bu forumda her kesimden her düşünceden insan var. Evet ne yazıkki hepimizi rahatsız eden benzinden yüksek vergi alınması gibi yıllardır süregelen bir adaletsizlik var ve herkes bu konuda tepkisini ortaya koymalı. Ama kimsenin sizin sandığınız gibi koyun olmadığından emin olabilirsiniz ancak insanlar bu şekilde aşağı ve 2. sınıf olarak görülmeye ve tercihlerine saygı duyulmamasına devam edildiği sürece kötü dahi yönetilseler kendilerine yakın olanları iktidarda tutacaktır.

Benzinle alakalı da sıkıntı devletin vergi toplayamamasıdır. Devlet eğer herkesten kazandığı ölçüde vergi alabilse Benzin içki sigara telefon otomobil gibi kolayca vergi toplayabildiği şeylere bu kadar yüklenmez.

rr250e9kırmızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64
    koyun var bu ülkede hemde çok koyun var aman özür dileyim koyun yok erdoğanın g.tünün kılı bunlar
    Konu cihan54 tarafından (18.July.2013 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir.

ahmet çakıl
    işsiz
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu kelimeyi tasvip etmesem de koyun diyebileceğiniz insanlar vardır hem de her toplumda her % lik kesimde vardır. Burada problem toplumun belli bir kısmını nitelendirmektir. Her iktidar partisinin bir tarafının kılı olan insanlar var ve olacak bu kaçınılmaz. Forumumuzda toplumun belli bir kesimini aşağılayıcı sözler kullanmayalımki buradaki dostluğumuz daim olsun. Biz burada motosiklet muhabbeti için toplandık. Motosiklete özellikle RR a ilgi duyan herkes bu forumda kimse tarafından kötü ithamlara maruz kalmamalı.

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı kizil_atli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söylenenlere katılmakla beraber insanları "koyunlar" diye nitelendirmeniz forumumuz açısından hoş olmadı diye düşünüyorum. Burada biz ortak noktamız olan RR ilgimiz sebebiyle burdayız. Bu forumda her kesimden her düşünceden insan var. Evet ne yazıkki hepimizi rahatsız eden benzinden yüksek vergi alınması gibi yıllardır süregelen bir adaletsizlik var ve herkes bu konuda tepkisini ortaya koymalı. Ama kimsenin sizin sandığınız gibi koyun olmadığından emin olabilirsiniz ancak insanlar bu şekilde aşağı ve 2. sınıf olarak görülmeye ve tercihlerine saygı duyulmamasına devam edildiği sürece kötü dahi yönetilseler kendilerine yakın olanları iktidarda tutacaktır.

Benzinle alakalı da sıkıntı devletin vergi toplayamamasıdır. Devlet eğer herkesten kazandığı ölçüde vergi alabilse Benzin içki sigara telefon otomobil gibi kolayca vergi toplayabildiği şeylere bu kadar yüklenmez.

Esas can alıcı kelime "Benzinle alakalı da sıkıntı devletin vergi toplayamamasıdır." işte bu .Devlet vergi niye toplayamaz yada toplamak mı istemez?????
    Devletin yöneticileri, iş adamlarına patron tayfasına biat ettiği sürece de vergiler vatandaşın sırtından inmez aksine daha çok biner.

Ben bu yaşıma kadar Türkiye Cumhuriyetinde vatandaş yararına iyi icraatlar yapan bir hükümet görmedim kanunlar yönetmelikler vs.herşey hep patronlardan yana şekillenmiştir.Türk insanın da da yüksek oranda biatçılık ve takım tutar gibi siyasi parti tutmak olduğu için bir türlü hak ettiği yönetimi bulamıyor maalesef.....bunun nedeni ise yönetim tarafından halkın özellikle cahil bırakılmasıdır.Eğitim verilen okullarda ise cehaleti yenmek yerine tek tip insan yetiştirme çabası var.

Çocuk okula gider derste bir fikir gelmiştir ,söylemek ister öğretmen "sus,gürültü yapma,sen bilmezsin,sana mı kaldı"gibi kelimelerle tersler .Eve gider aile içinde bir fikir söylemeye çalışır baba ve anne "sen küçüksün,anlamazsın,sus,kes"ve benzeri kelimelerle bastırır .İşte bu çocukta büyüdüğü zaman hükümetlerin tam istediği insan tipine dönüşür.Toplumumuzun yapısı bu şekilde maalesef..:( :(

Velhasıl kelam toplumlar hakettiği şekilde yönetilir (ne kadar kızsamda maalesef çok doğru bir söz)

ahmet çakıl
    işsiz
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Rona sana katılıyorum. Devlet vergi toplamaya uğraşmak yerine tuttuğunu öpüyor. Tuttuğu da genelde orda ve alt gelir düzeyine sahip olanlar oluyor. Bu yeni partilerle yeni iktidarlarla şak diye çözülecek bir durum değil. Devlet anlayışının ve kültürünün değişmesi lazım.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)