Arkadaslar motorum 1000. km de 2 kere bakıma goturdum daha hangı aralıkta bakıma goturmelıyım ? ayrıca sefakoydekı motorland den isini daha guzel yapan iyi bir yer varmı bıldıgınz ? orda satıs elamanına ayar oldum bidaha goturmem motoru oraya :evil:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor spyder
istanbul
A Rh (+)Arkadaslar motorum 1000. km de 2 kere bakıma goturdum daha hangı aralıkta bakıma goturmelıyım ? ayrıca sefakoydekı motorland den isini daha guzel yapan iyi bir yer varmı bıldıgınz ? orda satıs elamanına ayar oldum bidaha goturmem motoru oraya :evil:

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Orhun bakım zamanları bundan sonraki 3000 km sonra 5000 km 7000 km olarak gidiyor motorun kullanma kitabının en arkasında yazar
başka servis sayfa üstünde linki olan demirtaş motosiklet ali ustaya gidebilirsin ama beşiktaşta![]()
Regal Raptor 250E-10
Ankara
0 Rh (+)Arkadaşlar Merhaba 500 km ilk bakımını yaptırdım dün sabah Yağ değiştirdiler 60 TL
500 km balata gider mi demeyin gitmiş fazla kullanmadığım halde balata gitmiş (takılı kalıyordu zaten ) 15 TL
20 TL işçilik aldılar toplam 95 TL ilk bakımına ödediğim ücret.
Sizce ilk bakımına ödediğim ücret normal mi ?
Saygılar
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)ali ustaya davet ediyorum sizi yağ için çok ücret almışlar
Regal Raptor 250E-10
Ankara
0 Rh (+)Hocam ankaradayım benIşıl motor'a götürmüştüm
Regal Raptor Daytona 350 Harley Davidson Sportster İron 883
Denizli
A Rh (+)ilk bakım ücretsiz diye biliyorum ben yağ ve ekstra parça parası alırlar işçilik almamaları lazım yağ da 30 falan olması lazımdı
Gün gelecek sadece motorum ve ben çıkacağız yola nereye gittiğimizi bilmeden sadece gideceğiz..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)buğranın dediği gibi ilk bakım da işçilik alınmıyor castrol iki litre yağa bizim servis 50 tl alıyor
balatalar 20 tl normal ama ilk 500 km de balatanın bitmemesi gerek balata ömrü en az 7000 - 8000 km gider![]()
Regal Raptor 250E-10
Ankara
0 Rh (+)Hocam o zmn beni baya bi keklemişler :(( bende anlam veremedim çünkü 500 km balatamı gidermiş diye sürekli kendi kendime soruyorum fazla kullanmadığım halde ve işçilik almaları da tuhaf geldi hiç memlun kalmadım daha da gitmem oraya :((
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)