Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

cicada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deniz Motör
    Hemşire
     RR Daytona (GANDALF)
     Köyceğiz / MUĞLA
    Beğenmiş
    2,022
    Beğenilmiş
    990

regal raptor spyder 350 ve kanuni tiger 250

Merhaba ustatlar.

tiger 250 cc sahibiyim. edirnede yaşıyorum. aslen muğlalıyım. geçen sene temmuzda edirneden muğlaya tiger ile gittim. ortalama 100 km hız ile. 2 kez durdum. 850 km yol gittim ve geri döndüm. bu yıl motor sıkıntılar çıkartmaya başladı. motoru aldığımda 8500 km de idi. 1 yılda 19000 km oldu. titreşim sıkıntısı var ve rahatsız edici durumda.

şimdi muğlaya tekrar gitmeyi düşünüyorum fakat bu kez motorumu değiştirmeyi düüşünüyorum. regal raptor spyder 350 almak sizce mantıklımıdır tiger 250 yerini tutarmı ? tiger ile maksimum 150 km hıza çıkabiliyorum ama titreşim fazla. raptorda titreşim durumu nedir. uzun yolda ortalama kaç km hızla gidersem problemsiz olur?

tiger 250 ile raptor 350 takasına gitmelimiyim? yada tiger satıp raptor 350 almalımıyım.

görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. saygılar.....

leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa yigitarslan
    gazeteci
     regal spyder 350
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba motorunu degiştirme sakın o yazdıklarını regalle biraz zor yaparsın bizde uzun yola gidiyoruz hatta bu hafta sonu amasraya gidiyoruz 840 km diyorsun iki mola diyorsun sana kesin ne deyim alkışlıyorum

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hocam ben büyük makineyle 2 kere durup o kadar yol alamıyorum. Tebrik ederim gerçekten

Tiger' ı sadece gördüm yani kullanmadım. Onun için yorum yapamıyorum.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam ben büyük makineyle 2 kere durup o kadar yol alamıyorum. Tebrik ederim gerçekten

Tiger' ı sadece gördüm yani kullanmadım. Onun için yorum yapamıyorum.
    Tiger 150km yapmaz. Benim ilk motorum Tiger S'di. Kadranında bir sıkıntı vardır.

Arkadaşların dediği gibi, tiger'la 850 km'yi iki molada katettiysen bırak regal raptoru, enduro motor bile almana gerek yok. Sen yine o motorda kal..

Spyder 350'ler tiger kadar titreşim yapmaz, balansörlüdür. Ama tiger'daki başlayan titreşim probleminin ayarlarından olduğunu düşünüyorum. Karbüratör, hava-yakıt, subap ayarlarını kontrol ettir..
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Spyder max. 140 km ye çıkar akar hızı 120 km dir titreşim için motorda blansör vardır titreşim yapmaz Motor performansı ve titreşim olarak memnun kalırsın su ve fan soğutmalı olduğundan şişme yapmaz ama selesi süspansiyonu serttir ama yol tutuşu özellikle uzun yolda çok iyidir dayanıklı sağlam makinadır

cicada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deniz Motör
    Hemşire
     RR Daytona (GANDALF)
     Köyceğiz / MUĞLA
    Beğenmiş
    2,022
    Beğenilmiş
    990
    benim tigerda performans dişlisi mevcut. 140 km hıza rahat çıkıyorum fakat 150 için uzun ve düz yol gerekiyor yani otoban gibi.

Edirne'den temmuz ayında gece saat 12 de yola çıktım. 180-200 km kadar sonra gelibolu-lapseki feribotlarının olduğu yere kadar hiç durmadan gittim. feribotta motoru durdurdum. daha sonra Lapsekiden İzmir Menemene kadar hiç durmadan 100-110 km hız ile yol aldım (tabi bazı yerlerde kamyon ve konvoydan dolayı hızımda düşmeler oldu). Menemende kahvaltı yaptıktan sonra muğla köyceğiz ilçesine kadar hiç durmadan yol aldım. Yolculuk 11 saat sürdü. yolculuk boyu malum titreşimden bayağı sarsılmıştım. dönüşte ise 2 kişi olarak döndüm. sıkıntı yaratmadı.

Edirneden İstanbula giderken silivri civarlarında subop arızası yaparak yolda kaldım. komple subopları yeniledim. şimdi ise statör yanmış. yeni statör alıyorum. motorum sıkıntılar çıkartmaya başladı.

Regal raptor spyder 350 çok hoş görünümde fakat motorumu değiştirip pişman olmaktan çekiniyorum. kullanıcılar olarak sizlerden yardım isterim...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    regal raptor kanuni tiger dan çok daha sağlam bir makinadır çin makinalar içinde ikinci el piyasası en iyi makinadır satarkende sorun yaşamazsın

ozguralic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgür alıç
    Tasarımcı
     RR DD250-E 9B
     BURSA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    27
    Alıntı cicada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba ustatlar.

tiger 250 cc sahibiyim. edirnede yaşıyorum. aslen muğlalıyım. geçen sene temmuzda edirneden muğlaya tiger ile gittim. ortalama 100 km hız ile. 2 kez durdum. 850 km yol gittim ve geri döndüm. bu yıl motor sıkıntılar çıkartmaya başladı. motoru aldığımda 8500 km de idi. 1 yılda 19000 km oldu. titreşim sıkıntısı var ve rahatsız edici durumda.

şimdi muğlaya tekrar gitmeyi düşünüyorum fakat bu kez motorumu değiştirmeyi düüşünüyorum. regal raptor spyder 350 almak sizce mantıklımıdır tiger 250 yerini tutarmı ? tiger ile maksimum 150 km hıza çıkabiliyorum ama titreşim fazla. raptorda titreşim durumu nedir. uzun yolda ortalama kaç km hızla gidersem problemsiz olur?

tiger 250 ile raptor 350 takasına gitmelimiyim? yada tiger satıp raptor 350 almalımıyım.

görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. saygılar.....
    motorunun performansından memnunsan değiştirme, 19000 e gelen bir motorda titreşim oluşması çok normal. Titreşimi azaltmak için sana bikaç tavsiye vereceğim bunları da yapınca memnun kalmazsan değiştirirsin.

- öncelikler direksiyon çevresindeki allen başlı ve altıköşebaşlı tüm vidaları çok sağlam şekilde sık. (0)

- morotunun supap ayarını yaptır (60)

- karbiratörün senkron ayarını yaptır (30)

- her 2000 km de yağını yenile (40)

- egzost civatalarını kontrol et (0)

- motoru şasiye bağlayan parçaları kontrol et

- ön ve arka teker rulmanlarını değiştir (60)

maliyet gayet düşük.

This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bende Gelibolu' ya gidecem ama benimde tarih uymuyor. Arefeden önce çıkamam büyük ihtimal. Hepinize kazasız belasız, keyifli yolculuklar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler