Heyt be yürü be kim tutar seni kızlar duruşuna yollar gidişine hasta :mrgreen: tebrikler kardeşim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 150e2
İstanbul-Anadolu
A Rh (-)Heyt be yürü be kim tutar seni kızlar duruşuna yollar gidişine hasta :mrgreen: tebrikler kardeşim
SURF RİDER
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Kime dava açıyon sen yampiri, önce stajını yap :lol: olm bak sana çok doluyum zaten, iftarıydı festivaliydi öyle 90'lara astın beni, bunun acısı yavaş yavaş çıkacak. Ona göre bana iyi davran, yoksa avukatmış müvekkilmiş basarım mahkemeni, muhakemeni hanımköyünle yapmak zorunda kalırsın.
Hem fotodaki o yanındaki kız nasıl bir psikoloji içerisinde, onu da çok merak ediyorum. Ama onu soracağım kişi belliATİ AABİİİİİ.. O KIZ NAAPIYOOOO :?
Biraz takıl bakalım sen buralarda delikanlı. Görelim boyunu posunu endamını. Ne kadar sürecek aktifliğin bakalım.
Bi dur abi yaa hoşuma gidiyo kaç kere yakalıyorum şu kuleyihem doluyum da ona karşı içimde büyüyen bir şeyler var..
"CaRPe DieM"
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Hem fotodaki o yanındaki kız nasıl bir psikoloji içerisinde, onu da çok merak ediyorum. Ama onu soracağım kişi belliATİ AABİİİİİ.. O KIZ NAAPIYOOOO :?
O uzun kavak aldında yatar uyumaz oğullarından.Tabi kavağı bulunca malum...............:mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Adamın dibi yaa,erkanım cansın can,Allah düşürmesin ama lazım olursa hep yanındayım
Ya bu Cihanı ben ne yapayım nasıl baş edeyim bu cocukla bilemedimYok arkadas istanbul da yanımda kuzu burada sarıyor da sarıyor bana
Almayın kızın günahını yav oruçlu oruçlu,yanımda denk geldi
Kardeşim Allah razı olsun Eksik olma,Artık bekliyoruz valla istanbul ekibinden bekliyoruz bakalım bişeyler
Aslan kardeşim benim sagolasın istanbula gelince haber edeceğim sana
Olum inad ettim aktif olacagım forumda bu saatten sonra,hem memlekette yapcak bişey yok yatmaktan başka,bende oturur senin benimle uğraşmalarına sabır gösterir oradan kaparım artık sevapları napacan![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)