BEn GV250'yi nasıl aldım sana kısaca anlatayım kardeş, sen kararını verirsin yine.
10 yıldır motor alacağım diye tutturuyordum. Üniversitedeki arkadaşlarımın kafası şişiyordu. Cepte para yok, netten araştırdım felan. derken zaman geçti. İşe başladım motoru olan, olmayan ama zamanında kullanmış herkesin kafasını şişirdim. Onlar da bütçeme göre ÇİN mallarını önerdiler (ucuz diye) arada Kanuni önerenler de oldu. Servis felan filan...
Hasılı son zamanlarda 1-2 yıldır yaniRegal diye tutturdum. Şekli fena, kullananlara soruyorum, eşe dosta tabii... Çin'in EN İYİSİ diyorlardı. Derken arkadaşımı aradım kardeş motor alacağım Regal alacağım diye. Aynen aktarıyorum:
''Kardeşim tamam ama onu almayalım, iyi bir GV250 alalım. Regal'e kefil olmam. GV250'ye kefil olurum.'' Bunu deyince tamam dedim ve onu aldım.
Parça konusunda Celil Abi doğru söylüyor olabilir. Gir Kanuni sitesine fiyatlar yazıyor zaten, parça felan. Koreli iki site var Türkler bunlardan birini kullanıyor hyosung aksesuar yedek parça google yazsan çıkar (tercihen İngilizcesini). Orada da fiyatlar TL hesabı. Cargo biraz pahalı olabiliyor tek parça için ama adam en geç 20 günde evine bırakıyor. Toplu alımlarda iki üç parça için kargo normal.
İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Dikkatini çekerim ben o kötü bu iyi demedim, diyemem de çünkü ömrümdeki ilk motorum GV250 ve Rabb'im nasip etmiş, çok mutluyum, alınır mı dersen gözü kapalı AL derim...

dominar 400
istanbul
A Rh (+)
Regal diye tutturdum. Şekli fena, kullananlara soruyorum, eşe dosta tabii... Çin'in EN İYİSİ diyorlardı. Derken arkadaşımı aradım kardeş motor alacağım Regal alacağım diye. Aynen aktarıyorum: