150cc ve 250cc kullanan biri olarak bende bir cevap yazayım.
150cc motor şehir içinde işini çok rahat görür. Ama bir süre sonra 150cc sana yetersiz gelecektir. o zaman keşke 250cc alsaydım diyeceksin. Eğer bütçe kısıtlı değilse 250cc al derim. 5500tl ye 2013 model 500 km de bir motor vardı. sahibinden. ben aramıştım. 5900 yazmıştı ama 5500 bırakırım demişti. ama ben sıfır km aldım. benim bir önceki motorum superlight 150 idi. bir sezon bindim sattım. birde ne kadar çok sorarsan kafan karışır. kendi kalbinin sesini dinle sana ve bütçene uygununu al.
Örnek vereyim: benim motoru servisten aldım yarım saat sonra bir arkadaş çağırdı gel motoru göreyim diye onunda kardeşi motorsiklet tamircisi ve çelik motor satıyor. oraya gittim arkadaş motoru beyendi ama tamirci olan kardeşi daha motoru görür görmez bu motor 5 para etmrz dedi. motor bloğunu beyenmedim dedi 2 gün sonra dökülmeye başlar dedi. madem motor alacan neden bana gelmedin dedi.
bende ona dedimki ben bu motoru şimdi çöpe atacam. bana ne önerirsin dedim.
üstüne 4000-5000tl daha koysaydın honda alırsın dedi.
şaka gibi. zaten bu motorun parasını denkleştirene kadar 4 yıldır uğraşıyoruz. adam üstüne 4000-5000tl diyor yaw.
dışardan gazel okuması kolay. sende ne motor var dedim. adam işe bisikletle gidip geliyor. yani anlıyacağın. Ne motorsiklet yapabiliyoruz nede yapanları ve yaptıklarını beyeniyoruz.
konu nerden nereye gitti bak.

REGAL RAPTOR 250 E-9B
HATAY
0 Rh (+)
aklındaki makineyi al ve bakımını iyi yaptır gule gule kullan..paran varsa elbet git honda yamaha al ama bende yok..bu arkadaşta da yokmuş ee sende de yoktur