Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

şehmuz türkoğlu
    memur
     yok
     diyarbakır
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cevap veren fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
    ama 150 lik hava soğutmalı o kadar kötümü gözüm korktu.yani başlangıç olarak 2 sene falan kullanırım diye düşünmüştüm.şehir içinde de sıkıntı hararet yapar mı?uzun yol bu kadar sıkıntılı mı olur?peki şişme yapmasını yada hararet yaptığını nasıl anlarım yada önceden önlem alabilir miyim?daha çok yeni olduğumdan sorular saçma gelebilir kusura bakmayın. :?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    Alıntı sehoooo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cevap veren fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
    ama 150 lik hava soğutmalı o kadar kötümü gözüm korktu.yani başlangıç olarak 2 sene falan kullanırım diye düşünmüştüm.şehir içinde de sıkıntı hararet yapar mı?uzun yol bu kadar sıkıntılı mı olur?peki şişme yapmasını yada hararet yaptığını nasıl anlarım yada önceden önlem alabilir miyim?daha çok yeni olduğumdan sorular saçma gelebilir kusura bakmayın. :?
    makina kötü değil senin beklentilerine uymuyor kısa mesafelerde şehir içi işlerde 150 cc yeter iş görür senin bölge çok sıcak onun için su ve fan soğutma daha uygun
    motor uzun saatler sıcakta çalıştığında çok ısınır şişme yapar bu nasıl anlaşılır motora gaz verirsin ama motor gaz yemez gitmez durup soğuyuncaya kadar beklemen lazım beklemez gitsin diye zorlarsan motor yatak sarabilir büyük masraf açar

HannibALGan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Aktaş
    Satınalma & Muhasebe
     Gitti Süheyla...
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Bir 150cc RR sahibi olarak söylüyorum. Bu makinaya bulaşma. Formdan marlox ile, ilk üye olduğumda bana ''acele etme 250cc alalım'' dedi. Ancak bazı kişisel sebeplerden ve zaman kaygısından dolayı 0 150cc aldım.

Makinamdan memnun değil miyim? Memnunum. Az kahrımı çekmedi. Ayağımı yerden kesti. Haftasonları beni otobüslerden kurtardı. Yüzüme bakmayan kızlar peşimden ayrılmaz oldu vs.

Ama işe gidip gelirken veya trafikte daha güçlü bir makinanın eksikliğini hissediyorum. Bundan dolayı istanbul'dan bir arkadaşla tanıştım, prensipte anlaştık. Makinasını satın alacağım. Yeni gözdem Hyosung GV-250. Sana da şiddetle tavsiye ederim.
    Satın Alınmayacak Şey Yoktur; Yeter ki İYİ FİYAT Ver!...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)