Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ruşen
    Turizm İşletmeci,Emlak Expertiz
     2012 250-E 9b
     istanbul/Avp.
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

KONVOY LİDER ve SON SÜRÜCÜ İletişim.

Enson iftar yemeğinde konvoy düzeni berbattı. Nacizane Fikrim.!

Arkadaşlar'a konvoy düzeni ilgili brifing verilmeli ve işaretler benimsetilmeli.

KONVOY LİDERİ ile SON SÜRÜCÜ arasındaki irtibat için telsiz kullanılması iyi olur.Bu telsizler (60 TL. ile 200 TL.) sürücüyü tehlikeye atmadan kullanılmayı sağlayacak mikrofon ve kulaklıklı olmalı.

KONVOY LİDERİ ve SON SÜRÜCÜ organize olmalı.
    Örn. SON SÜRÜCÜ telsizle KONVOY LİDERİ ile her zaman irtibat halinde olmalı.

SON SÜRÜCÜ görevi; Konvoyda benzin alması gerekenin veya makinası arıza yapanın durumunu lidere bildirerek benzinciye girilmesi veya durulması, uzun yollarda WC. gerektiğini lidere bildirmeli bütün konvoy sürücüleri sıkıntılarıyla ilgili geride bulunan SON SÜRÜCÜ'ye güvenli bir şekilde geride kalarak sıkıntısını belirtmeli ve yardım istemeli.
    Ben SON SÜRÜCÜ olmaya talibim :D

Son olarak en kısa zamanda Toplanıldığında Bu konu ile ilgili Brifing verilmeli.
    Konvoy Sürüşü ile ilgili link http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=60

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,772
    Beğenilmiş
    7,123
    Bu konu kanayan yara kimse sorumluluk almıyor tek başına toparlamam mümkün olmuyor malesef :(
    her durduğumuzda arkadaşları ikaz ettim ama kanı kaynayan arkadaşları toparlayamadım

Ruşen
     2012 250-E 9b
     istanbul/Avp.
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konu kanayan yara kimse sorumluluk almıyor tek başına toparlamam mümkün olmuyor malesef :(
    her durduğumuzda arkadaşları ikaz ettim ama kanı kaynayan arkadaşları toparlayamadım
    Hımmmm... anladım almanyada öğrenciyken, teyzemin oğlunda 600cc lik suzuki vardı.
    Bölgenin oldukça popiler bir motorsiklet kulübü üyesiydi. Bende artçı olarak çok kez o grupla gezdim. Toplu sürüşleri aynı sizin linkte gösterildiği gibi gayet disiplin içinde bilinçli sorumluk içinde yapıyorlar.Kurallara uymama gibi lüksleri yoktu.(Ceza anında 1 sürüş 2 sürüş uzaklaştırma.)
    Zaten sizin eğitim programıda almanyadan http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=60 alıntı. Motoru alayım bu konuda yardıma hazırım CELİL. konuşuruz. En iyi eğitim ödül ve ceza ile olur uymayanı gruptan süreli uzaklaştırmak ve en iyi toplu sürüş yapanı onare etmek zannedersem DİSİPLİN için yeterli bir distur olacak.
    Toplu sürüşlerde 1 kişinin hatası birkaç kişinin ciddi zarar görmesine sebebiyet verir. Konu ciddi yani.Alman disiplinine hayranım...

Acil daimi toplanılacak bize sponsor olacak mekan (CAFE) ayarlamamız lazım seve seve sponsor olacak mekanlar bakırköy yeşilköyde mevcut. Brifing için iyi olur.Kulüp veya dernek mi kursak ne :D
    Konu ruschen tarafından (29.July.2013 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir.

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Celil abi kanı kaynayana soğuk su dökeceğiz başka çaresi yok. Gerekirse kemik kadro aramızda bir şeyler yapacağız bu sorumluluğu 2 kişiye verip öndeki ve arkadaki adamın iletişimi sağlayacak cihazı ortak alacağız. Allah muhafaza konvoydaki bir arkadaşımızın başına en ufak bir şey gelse hepimiz üzüntüden kahroluruz[smilie=greencolorz:

Ruşen
     2012 250-E 9b
     istanbul/Avp.
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Erkan 28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abi kanı kaynayana soğuk su dökeceğiz başka çaresi yok. Gerekirse kemik kadro aramızda bir şeyler yapacağız bu sorumluluğu 2 kişiye verip öndeki ve arkadaki adamın iletişimi sağlayacak cihazı ortak alacağız. Allah muhafaza konvoydaki bir arkadaşımızın başına en ufak bir şey gelse hepimiz üzüntüden kahroluruz[smilie=greencolorz:
    Allah vermesin, Başımıza bir iş geldikten sonra önlem almak biz türklere mahsus zaten.... Ben Maddi katkı sağlamaya hazırım.....
    Konu ruschen tarafından (29.July.2013 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir.

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    konvoy gerçekten rezaletti iftar günü ama , genelleme yapıp herkesi bunun içine koymayalım , bazı zıpırlar vardı sadece , o kişiler zaten belli kendileri de kabul ediyor, oturulup konuşulmalı ve bu konu hakkında bilgi verilmeli diye düşünüyorum.
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

anilaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Akıtürk
    öğretmen
     Regal Raptor Spyder dd-e6 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ereğli kampına giderken, yaklaşık 200 km yolu çok güzel gittik. Genellikle arkada Serhat vardı. Celil ağabey sollama yapacağı zaman sol şeridi kapatma işlemi gibi şeyler, hem güvenli, hem estetik duruyordu. Bence bir sonraki buluşmada, kısa bir brifing verilerek bu disiplin sağlanır. Ben sizleri yeni tanımama rağmen aramızda bu disiplini uygulayamayacak arkadaş olduğunu düşünmüyorum.

Bunun yanında, şu anda telsiz lüksümüz olmadığı için, toplu sürüş el hareketleri şemasını öğrenmemiz işimizi kolaylaştırır.

Ruşen
     2012 250-E 9b
     istanbul/Avp.
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    her zaman söylüyorum fermuar düzeni şeklinde yol almamız ve grup liderini takip edip onun motorunu geçmememiz gerekiyor. sağ şeridden yol alıp birbirimizi kollamamız gerekiyor.

hem görsellik hem güvenlik açısından

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Ben elimden geldiğince konvoyda kaldım zaten bilen bilir. Yalnızca bir defa çıktım harareti düşürmek için. Onu da bilen bilir :mrgreen: Onun dışında ben grup sürüşüne uyarım arkadaş. Bunu da bilen bilir
    "CaRPe DieM"

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)