Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Halilcan Ylmz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

halilcan yılmaz
    ögrenci
     Regal Raptor dd250 e-9 2006
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Arka lastiğe hava basamıyorum!

selamün aleyküm abilerim bu 2006 eskı kasa e 9'dan cektigimi bir ben bir allah bilir arka lastik inmiş garajda dururken benzinlige gittim 20 km hızla jant üzerinde gel gelelim hava basmıyor sibop deligi tam ortada olunca pompa agzı oturmuyor birde konu açılmışken arka çantaları sökmek istiyorum ama sinyaller canta demırlerine baglı :D ne önerirsiniz

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Halilcan muhtemelen lastiğin o kadar indiyse patlamış olabilir, öncelikle onu belirteyim dedim. Belki lastiğe bir şey girmiştir, bir kontrol etmekte fayda var.

Hava basmama olayına da gelince, lastik çok inik olunca benzin istasyonundaki pompalar direkt hava basmayabiliyor. Hava değerlerini ayarladığın butonların yanında bir tane daha genellikle lastik işareti olan bir buton daha oluyor. O da patlak lastiğe hava basmak için kullanılıyor. O butona bastığın zaman daha kuvvetli hava veriyor. O butona basıp, hava basmayı dene

halilcan yılmaz
    ögrenci
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi patlak olsa bile şişmesi gerek bu benzınlıkte sadece standart ölçüde basınclı hava var komprasör sistemi galiba bilmiyorum ama hava tabancası sibopa girmiyo demek istedigim o jant arasındaki mesafeden kaynaklanıyor

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Halilcan Ylmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi patlak olsa bile şişmesi gerek bu benzınlıkte sadece standart ölçüde basınclı hava var komprasör sistemi galiba bilmiyorum ama hava tabancası sibopa girmiyo demek istedigim o jant arasındaki mesafeden kaynaklanıyor
    Bende de aynı kasa vardı, böyle bir sıkıntı yaşamadım. Standart ölçüde basınçlı hava dediğin hava tabancası değildir dimi? Hani yan tarafında da su tabancası olur, oysa işlem çok yanlış

Normalde tuşlardan hava basıncını ayarlayabileceğin bir makine olmalı. Onun başlığıda siboba kilitlenen ufak bir başlık, yani sığmama gibi bir durumu olamaz. Yakındaki başka bir istasyona geç istersen.

Erkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan Tonyalı
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aynı şey benim de başıma gelmişti. Sanırım lastik basıncı indiginden dolayı subap içine kaçmış biraz. Ben benzinlikte basamamıştım ağzı tam oturmuyordu. Yakınlarda bi lastikciye gittim halletti. Bence bi lastikciye uğra farklı bi tabancayayla şişiriyor hemen. Lastik basıncı düzelince subap da düzelecektir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,654
    Beğenilmiş
    6,884
    Alıntı Halilcan Ylmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamün aleyküm abilerim bu 2006 eskı kasa e 9'dan cektigimi bir ben bir allah bilir arka lastik inmiş garajda dururken benzinlige gittim 20 km hızla jant üzerinde gel gelelim hava basmıyor sibop deligi tam ortada olunca pompa agzı oturmuyor birde konu açılmışken arka çantaları sökmek istiyorum ama sinyaller canta demırlerine baglı :D ne önerirsiniz
    Merhaba halilcan lastik muhtelen patlamış ama dediğin gibi hava basınca alması lazım benzincideki hava makinasının ucu bir şekilde sibop'a girmesi lazım arabaya hava basabiliyorsa bizim makinayada olması lazım

arka lastiği sökmek için jantın göbek vidasını söküp dışarı doğru çekip çıkarman yeterli
    vida mil şeklinde lastiğin bir yanından giirip diğer yanından çıkar somununu söküp çekiceksin mil çıkıp gelicek lastik boşa çıkacak alttan lastiği alıcan

halilcan yılmaz
    ögrenci
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    la abilerim şaka bir yana siz olmasanız bu motorcu kardeşiniz ne yapacak düşünmüyor degilim :D çok sagolun :D

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)