İstanbul dan almam en mantıklısı. Ama ufak bi sorunum var motosiklet tecrübem yok yenikapı feribot iskelesine kadar beni bırakabilecek bi arkadaş bulsam çok iyi olacak sonrasını hallederim gibi geliyo yavaş yavaş![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona 250 Beyaz
Bursa
A Rh (+)İstanbul dan almam en mantıklısı. Ama ufak bi sorunum var motosiklet tecrübem yok yenikapı feribot iskelesine kadar beni bırakabilecek bi arkadaş bulsam çok iyi olacak sonrasını hallederim gibi geliyo yavaş yavaş![]()
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)makinayı alıcaksan istanbul ya da bursa'dan farketmez garanti kapsamında kalabilmesi için bakımlarını mecburen set grup a yaptırmak zorunda kalıcaksın, bakım ücretlerinde de bi temiz yolucaklar :D ha tabi istanbula gider yaptırırım diyorsan o ayrı. adamlar ptt kargo ve polis motosikletlerinin anlaşmalı servisi oldukları için pek sallamıyorlar o yüzden. nede olsa işleri tıkırında. emre motor'a bi kaç kez şikayette bulundum onlar için ama değişen hiç birşey olmadı maalesef.
DD 250-E6c Daytona
Bursa
B Rh (+)abi yalovaya gideceğime feribota atlar ali ustaya giderim. bilinen güvenilir bir servis olur en azından. yalovadaki servisi'de hiç bilmiyoruz ki.
ha bu arada sunay vaktim olursa yardımcı olmaya çalışırım istanbul'dan motosiklet için ama atilla abinin dediği gibi istediğin yere teslim ediyorlar.
Daytona 250 Beyaz
Bursa
A Rh (+)Kargo ile teslimat olayınıda sormuştum ben 200 - 250 tl kadar bi fiyat tutuyomuş İstanbul - Bursa.
Daytona 250 Beyaz
Bursa
A Rh (+)Neyse arkadaşlar motoru sipariş ettim artık Motosikletçim Yüksel abiden önümüzdeki hafta içi elimde olacak kısmetse bakalım. Artık benimde regalci olmama az kaldı![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)