Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet senin seli benim seleye göre kat ve kat rahattır. Dönüşü mola vermeden dönmiycem. Ama bir yerde de uzun süre kalmıycam. Yani şurada bir yer vardı gidip göreyim değil de, dinlenmek, yemek yemek, tuvalet ihtiyacı vs. için mola veririm anca.. Koyun postu mantıklı da ne bilim... :|
Bu bahsettiğin molaları bende verdim. Ayrıca belirtmedim, yanlış anlaşılma olmasın yani. Benzin, cola + nescafe karışım molaları da cabası ama yine de olmadı :mrgreen: Şöyle söyleyeyim dönüş yolunda 200 km.' den fazla tek seferde yol yapmamışımdır hatta ortalamaya vursan 130 km.' de bir mola verdim diyebilirim.

Ama tura başlarken ilk gün 500 km yol yaptık, akşam hiç yorgun değildik. Sanırım tatil yorgunluğuda ciddi ölçüde etkiliyor durumu.

Bu arada diğer bir forumda okudum. 14 inç laptop çantasının (hani elde taşıma çantaları varya o çanta) içine bisiklet iç lastiği koyup onu az şişirip selenin üzerine koyup Airhawk misali yapmaya çalışıyorlardı. Kısmen başarılı olduğunu yazmışlar ama daha testleri tamamlanmadı :mrgreen:

Tatile aynı zamanda çıkmasaydık ben şu kuzu postu olayını deneyecektim, sana daha net bilgi verirdim. Bundan sonrası kısmet artık