Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 105 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten ölüdenizde kalıcam büyük ihtimal abim. Ya da , ölüdenizi zaten görmüş olucam. Ama Saklıkent kafamı kurcalıyo. Sulardan gidip yüzülüyormuş. Eee ben motoru çantayı telefonu anahtarı vs. nereye bırakıcam saklıkent'e gidersem...
    Heee; o zaman 3 gün oldu senin Fethiye. Jeep Safari'ye katılırsın Saklıkent için de. E oldu olacak yamaç paraşütü de yap sen orda; sen tatili Sakarya - Ölüdeniz - Sakarya yap en güzeli börülcem. Ben geçen sene 10 gün Ölüdeniz'deydim, hiç sıkılmadım.

Bu arada, Saklıkent'e gidersen kanyon girişindeki biletçi abilere bi sorsana, geçen sene kaybolan beyaz güneş gözlüğü bulunmuş mu... :(

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Heee; o zaman 3 gün oldu senin Fethiye. Jeep Safari'ye katılırsın Saklıkent için de. E oldu olacak yamaç paraşütü de yap sen orda; sen tatili Sakarya - Ölüdeniz - Sakarya yap en güzeli börülcem. Ben geçen sene 10 gün Ölüdeniz'deydim, hiç sıkılmadım.

Bu arada, Saklıkent'e gidersen kanyon girişindeki biletçi abilere bi sorsana, geçen sene kaybolan beyaz güneş gözlüğü bulunmuş mu... :(
    ehuehue hee oraya yerleşmiş senin güneş gözlüğü, bi turistle evlenmiş, çocukları olmuş. Mutlu mesut yaşıyomuş hiç rahatsız etme sen onu

yamaç paraşütü falan çok pahalı çiçeeeem. Pek para harcamamaya bakıcam, çünkü 800-900 lira benzine gidecek yalnızca..
    "CaRPe DieM"

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)