Merhaba.Öncelikle ismim Haluk.5 gün sonra 18 yaşıma giriyorum.İlk bir ehliyet ve ardından bir motor almak olacak ama Hyosung GV250 ve Regal Raptor DD250E arasında kaldım.Regal gerçekten tarzıma uygun görünüşlü hoş bir motor tabi Gv250 de güzel ama Regal çok daha güzel ama herkes daha doğrusu birkaç forumda gördüğüm kadarıyla Regal'i Çin menşei olması sürekli arıza çıkartması(Bende onların yalancısıyım) sebebiyle tavsiye etmiyorlar.Mesela sürekli arıza çıkarması sebebiyle insanı motordan soğutacağını ve sürekli tamirci yolu tutacağınızı söylüyolar.Tabiki olumlu olanlarda var ama olumsuzlar daha fazla.Bu sebeplerden dolayı bu foruma üye oldum ve bu motoru kullanan abilerimin kardeşlerimin tavsiyelerini, bu motorların gerçekten bu türden motor olmadığını, arıza vermesinin sebebinin kişisel kullanımdan kaynaklımı bilmek isterim.Tavsiyeleriniz benim için altın değerinde olacak çünkü yeni başlayacağım ve bu yolda ilk sizin tavsiyelerinizi almak istiyorum.Benim çevremde bu tip motor kullanan yok,yardım edecek biri yok o yüzden sizlere sorayım istedim.Son olarak; eğer motorum olursada kullanım şeklim çok hızlı değil standart olarak 70-80 km hız yapıp şehir içinde kullanmak olacak.Sizcede Regal Raptor DD250E bana uyarmı ? Şimdiden teşekkür ederim.İyi günler
![]()

YOK
İstanbul-Bağcılar
A Rh (+)
) sebebiyle tavsiye etmiyorlar.Mesela sürekli arıza çıkarması sebebiyle insanı motordan soğutacağını ve sürekli tamirci yolu tutacağınızı söylüyolar.Tabiki olumlu olanlarda var ama olumsuzlar daha fazla.Bu sebeplerden dolayı bu foruma üye oldum ve bu motoru kullanan abilerimin kardeşlerimin tavsiyelerini, bu motorların gerçekten bu türden motor olmadığını, arıza vermesinin sebebinin kişisel kullanımdan kaynaklımı bilmek isterim.Tavsiyeleriniz benim için altın değerinde olacak çünkü yeni başlayacağım ve bu yolda ilk sizin tavsiyelerinizi almak istiyorum.Benim çevremde bu tip motor kullanan yok,yardım edecek biri yok o yüzden sizlere sorayım istedim.Son olarak; eğer motorum olursada kullanım şeklim çok hızlı değil standart olarak 70-80 km hız yapıp şehir içinde kullanmak olacak.Sizcede Regal Raptor DD250E bana uyarmı ? Şimdiden teşekkür ederim.İyi günler